nebud smiesny ved ten eizo ma polovicny kontrastJeremi napísal:ja nevravim ze je samsung zly ja len vravim ze EIZO je o dost lepsie!
Kupa nového LCD monitoru
porovnavat Eizo s barscim inym, je jak porovnavat Mercedes Vito s osobnymi autami,. Bolo by vhodne, keby si to tuna par "expertov" uvedomilo. Dotycny to chce na hry a filmy, tak nech ide do nejakeho Samsungu. Na odozvu sa vykasli, moj Nec 20WGX2 ma avg 14ms a nemam ziadny problem s obrazom v DotA a ani v Chaos Theory.
takze vydim ze nevies o com hovoris radim mu to prave koli tom ze to chce na hry"! EIZO asi tak 4 mesiace dozadu vydala radu LCD panelov Flexible Edition ktore su urcene pre hracov a prave ta S1701 tam patry! pozri si to na stranke EIZA http://www.eizo.sk/lcdmonitory/S1701.phpkilla_bee napísal:porovnavat Eizo s barscim inym, je jak porovnavat Mercedes Vito s osobnymi autami,. Bolo by vhodne, keby si to tuna par "expertov" uvedomilo. Dotycny to chce na hry a filmy, tak nech ide do nejakeho Samsungu. Na odozvu sa vykasli, moj Nec 20WGX2 ma avg 14ms a nemam ziadny problem s obrazom v DotA a ani v Chaos Theory.
Ja som si tento nedavno kupil, jednoznacne treba kupit... 8890sk
MONITOR LCD SAMSUNG 19" SM940BW 4ms
Viewable Image Size: 19 inch
Colour - Silver/Black
Stand Type: Simple/BEST Egonomic HAS (80mm)
Stand: Function - HAS: Height Adjustable, Swivel, Tilt
Special Features: DVI(HDCP) .MagicTune .MagicBright2 .Narrow Bezel .Mechanical S/W (HAS only)
Pixel Pitch: 0.285 x 0.285
Brightness - 300cd/m2
Contrast Ratio 500:1
Viewing Angle (H/V, Typical): 160°/160°
Response Time - 4ms
Horizontal Frequency: 30-81kHz
Verticle Frequency: 56-75Hz
Maximum resolution: 1440 x 900
Kód: Vybrať všetko
http://www.shark.sk/default.aspx?content=TVRDETAIL&nparams=kod_id;6922Viewable Image Size: 19 inch
Colour - Silver/Black
Stand Type: Simple/BEST Egonomic HAS (80mm)
Stand: Function - HAS: Height Adjustable, Swivel, Tilt
Special Features: DVI(HDCP) .MagicTune .MagicBright2 .Narrow Bezel .Mechanical S/W (HAS only)
Pixel Pitch: 0.285 x 0.285
Brightness - 300cd/m2
Contrast Ratio 500:1
Viewing Angle (H/V, Typical): 160°/160°
Response Time - 4ms
Horizontal Frequency: 30-81kHz
Verticle Frequency: 56-75Hz
Maximum resolution: 1440 x 900