Martin44 napísal:Ked uz niekto nieco chce dosiahnut tak to nepotrebuje si predsavziat a k tomu este na silvestra ked ma silacke reci a je naje*any jak kok****....
Totok tu zaradujem k temam LoL Gay Style....
Noo, ti poviem, si z toho dobry... Najprv si dvakrat premysli co povies...
Gangy napísal:Nj a nakoniec si kupis len vakuovu pumpu.
niekto pumpu, niekto ma na viac... ty zjavne patris ku prvej skupine, robis strasneho sefa a komentujes kazdy prispevok ludi z druhej skupiny.. no co, zavistivy slovak.
enter00 napísal:niekto pumpu, niekto ma na viac... ty zjavne patris ku prvej skupine, robis strasneho sefa a komentujes kazdy prispevok ludi z druhej skupiny.. no co, zavistivy slovak.
njoo neda sa to nazvat hlupostou ale nedavam ked aj tak viem ze to porusim a predsa nie som zly clovek takze v poho ani si nemusim xixi...len to ucenie aleto je uz ina historka xixix
ci pana sak tie novorocne predsavzatia su uplne chore. preco prave na novy rok sa davaju. ved ked chcem nieco na sebe zmenit tak necakam do noveho roku. a aj tak vsetky predsavzatia co si kto da nikto nedodrziava. je to absolutna zbytocnost
JohnFrusciante napísal:ci pana sak tie novorocne predsavzatia su uplne chore. preco prave na novy rok sa davaju. ved ked chcem nieco na sebe zmenit tak necakam do noveho roku. a aj tak vsetky predsavzatia co si kto da nikto nedodrziava. je to absolutna zbytocnost
suhlasim, ved preco cakat na novy rok, ked nieco chcem vazne na sebe zmenit zmenim to aj 22.augusta a ked sa mi to zrovna nepodari tak skusam znova a znova takze na novy rok nic ojedinele z mojej strany