Dievca a jej rodicia
-
mihaaaal
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Hehe tak ja to mam dobre
...chodim s mojou susedou (mame obaja 18r. ja za stipku 19
) Jej otec robi v Anglicku takze casto nebyva doma ale zvykne volat a to kecame spolu celkom vela
a inac zajtra tiez idem k nim (ved daleko to nemam) a budem tam asi aj spat inac zajtra to bude rok co s nou chodim .... a k teme ja som im nic nekupil ani na vianoce proste ma ani nenapadlo a to som dostal od nich znackove tricko 
hehe to su uplne pohoda otazky.. horsie by bolo keby sa pytal ako skola atd...warnet napísal:ludia taky pohovor som zazil minule ale nevedel som ze to bude pohovor jednoducho sme boli v jej izbe kecalia robili ine veci a jej oco ma zavolala take otazky mi daval ze pijes? fajcis? kolko si mal dievca? si panic?? atd a viete co je najhorsia zbran na otca uprimnost ...... uplne ma schvalil
Viete ako som sa ja zoznámil s potenciálnou svokrou?
Som brigádoval, ked som mal 15 v jednej fabrike a ona tam robila vrátničku.
Tak som raz v lete rovno zo žúru išiel do práce a dala mi fúkať.( že vraj 1,7 prom.)
Povedala mi, že utekaj sa skryť, aby ťa nikto nevidel, no to som ešte nechodil s jej dcérou.
A mimochodom, keď ma prvý-krát predstavila mame (asi 2 roky po tom) tak mi behal mráz po chrbte, nech si na to nepamätá.
Prvé čo povedala : - Aaaaaa, sak ja ho poznám, taký slušný chlapec, aj robil u nás vo fabrike, že?
Veru, že pamätala, ale v pohode, dnes na to všetci spomíname so smiechom.