tak ma napadlo, sice uz mozno trocha neskoro, ale zozbierat nejake vtipne rymovacky a verse, co sa daju posielat na silvestra znamym. piste, co ste vy dostali abo ak nieco zaujimave vymyslite
jedna z mojej zbierky:
Keď ťa niečo bolí, nutká,
napraví to súlož prudká.
Tak ti prajem v novom roku,
veľa sily do rozkroku
Az ti sampusovy stupel trafi do oka az ta vysetria a uznaju za cvoka..az ti bude od xlastu na bliti.az sa ti prskavka zapixne do riti..az vonku na styrox psovi vraviet budes slecna..az zistis ze pyrotexnika je nebezpecna..az poletis oblukom ponad strexu..rozrezes prdel na kuse plexu, tak potom priat stastie uz ti neskoro bude...preto skor ti to prajem v pokoji a klude....tak VESELY SILVESTER A STASTNY NOVY ROK:-)
Až Ťa studený pot na tele zamrazí,
a žeravá rachejtla zadoček Ti rozrazí,
keď začuješ všetkých svätých hrať,
už bude neskoro šťastie Ti priať.
Preto vopred PF...
Novoročné predsavzatia
iba krátku chvíľu platia,
načo si ich budeš dávať,
načo máš sám seba klamať?
Pokojne si ďalšiu zapáľ,
kto nefajčil, taktiež skapal,
pokojne si ďalší nalej,
život ide aj tak ďalej.
Až ti šampusový štupeľ trafí do oka, až ťa vyšetria a uznajú za cvoka, až ti bude od chľastu na blití, až sa ti prskavka v zadku rozsvieti, až vonku na štyroch psovi budeš vravieť slečna, až zistíš že pyrotechnika je nebezpečná, až v prednom vačku ti buchne delobuch a zapáli ti z rite vyprdnutý puch a poletíš oblúkom ponad strechu, rozrežeš prdel na kuse plechu, tak potom priať šťastie ti už neskoro bude, preto tak skoro ti to prajem a v kľude. Šťastný Nový rok.
Nový rok treba vždy
poriadne zapiť,
prestaň sa vykrúcať,
sme predsa chlapi.
A že ťa nad ránom
rozbolí hlava?
Veď sa to do roka
častejšie stáva.
Jeden krok dopredu,
dva kroky zpátky,
všecko som vychlastal
veselé svátky.