Poradte mi nejaky program na zistovanie teplôt v CPU,grafike
Poradte mi nejaky program na zistovanie teplôt v CPU,grafike
pls dajte mi na to adresu
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
iste ze...
tu
http://en.utilidades-utiles.com/download-everest.html
ale EVEREST neni free len aby si vedel
License: Trial
tu
http://en.utilidades-utiles.com/download-everest.html
ale EVEREST neni free len aby si vedel
License: Trial
-
Šu-Do
Redeemer
Re: o
no uz sa zaciname bavit o niecom co je tu zakazane... takzeRaTko napísal:a jak si si to stiahol ked to nieje free?
//
ok v poho... sak musis ist na nejake Warez forum a odtial cerpat taketo vecickyRaTko napísal:ok sorry
-
Šu-Do
Redeemer
Re: o
no nemas sancu na tej VGA zistit teplotu... jedine ze sa jej chytis a zistis snad ci moc hrejeRaTko napísal:no to neviem či ma teplotne čidlo ale mam graf ATI RAdeon 9600Pro .A ked to čidlo nema tak nemam šancu zistit teplotu graf.karty?Lebo som si ju mierne pretaktoval a chcel by som zistit jej teplotu.
-
JAnci3D
Medium Star
RATKO - - idem ti objasniť okolnosti . . .
myslím že ta karta by mohla mať čidlo ale niesom si istý . . kedže máš ATI tak už si mal mať dávno stiahnutý ATI TRAY TOOL . . . tento program je aj na taktovanie a dáš si tam nájsť najvyššie hodnoty GPU a Memory bez artefaktov a ti ju samo najlepšie vytaktuje. . obsahuje graf teploty GPU takže ak máš čidlo tak v omto programe na 100% teplotu zistíš - - ďalej ak máš dobre ovládače a máš nahodený GPU recover tak neje šanca aby ti odyšla karta . . tak sa nič neboj a kľudne hraj
myslím že ta karta by mohla mať čidlo ale niesom si istý . . kedže máš ATI tak už si mal mať dávno stiahnutý ATI TRAY TOOL . . . tento program je aj na taktovanie a dáš si tam nájsť najvyššie hodnoty GPU a Memory bez artefaktov a ti ju samo najlepšie vytaktuje. . obsahuje graf teploty GPU takže ak máš čidlo tak v omto programe na 100% teplotu zistíš - - ďalej ak máš dobre ovládače a máš nahodený GPU recover tak neje šanca aby ti odyšla karta . . tak sa nič neboj a kľudne hraj