Najpopulárnejší šport
Pokial je otazka postavena na najoblubenejsi sport u fanusikov tak v celosvetovom meradle je to asi FUTBAL. Nastastie u nas sa o futbale hovorit neda, lebo na Slovensku futbalisti nehraju.
Tych par dobrych kope vonku.
Co sa tyka vsak oblubenosti sporu, ktorý sa vykonava dost masovo tak je to ,samozrejme len v zime, lyzovanie. Tolko ludi co je na svahoch ci uz na bezkach, zjazdovkach alebo snowboardoch. V poslednej dobe sa zas tlaci do popredia aj golf, ktory uz nie je len vysada tzv. snobov.
Co sa tyka vsak oblubenosti sporu, ktorý sa vykonava dost masovo tak je to ,samozrejme len v zime, lyzovanie. Tolko ludi co je na svahoch ci uz na bezkach, zjazdovkach alebo snowboardoch. V poslednej dobe sa zas tlaci do popredia aj golf, ktory uz nie je len vysada tzv. snobov.
-
Vidicon1488
Novice
- Kontaktovať používateľa:
-
alcatraz16
Medium Expert
správa
Futbal jednoznačne z globalneho pohľadu ale ak to zoberieme na Slovensku tak ku futbalu na Slovensku sa fanušikovia ani radšej nehlásia a myslím si že na Slovensku je najpopularnejší hokej aj vdaka tomu, že sme sa roku 2002 stali majsrami sveta

Podla mojho nazoru je najpopularnejsi u nas na Slovensku hokej, vzhladom aj na historiu, dlhodobe postavenie v spicke svetoveho hokeja, ci uz ako samostatny stat alebo za Ceskoslovenska. Je to rychly a atraktivny sport, kde sa ocakavaju a aj dosahuju neustale uspechy. Co sa tyka futbalu, je najrozsirenejsi najma kvoli moznosti ho hrat kdekolvek, no podla mojho nazoru ako samostatny stat, je to dost chabe, az na uspechy par jednotlivcov v zahranicnych kluboch je strasne malo uspechov, aby to masy ludi rozvasnilo do takej miery ako pri hokeji a okrem uspechov Petrzalky, slovenskej 21 neviem presne v ktorom roku, ked sa u nas hral sampionat, Kosic, ked sa dostali do LM ma toho nejak viac uz nenapada
.
1. hokej
2. futbal
3. vodne sporty
4. tenis
5. a dalsie
1. hokej
2. futbal
3. vodne sporty
4. tenis
5. a dalsie