coca-cola je strasne sladka ... sice aj kofola, ale je to mensie zlo ako kofola (trochu menej sladka) ...a po coca-cole zvyknem mat aj take trpke zuby .... blee
Jednoznacne Pepsi,,ja ju pijem stale. Kofolu si dam iba ked idem s kamosmi niekde do krcmy ale inac kofcu nepijem...A potom mam velmi rad dzusy ale to len okrajovo
Nemam rad coca-colu. Po kazdej sportovej aktivite dobre padne pol litra vychladenej prave nacapovanej kofoly. Alebo postaci aj kofola original, len nesmie byt tepla.
Santa Hitman napísal:Ja nemám moc rád sladené nápoje ale ak si mam vybrať tak jednoznačne kofola.Raz sme skúsili dať tenučkú žiletku do coly a po tyždni sa rozpustila
Santa Hitman napísal:Ja nemám moc rád sladené nápoje ale ak si mam vybrať tak jednoznačne kofola.Raz sme skúsili dať tenučkú žiletku do coly a po tyždni sa rozpustila
no jasne, toto mi vravelo uz tolko ludi...vyskusaj a uvidis
k teme: je mi jedno, ako kedy, niekedy mi chuti kofola niekedy coca...
coca cola alebo pepsi, teda ak mam porovnavat so "pravou kofolou" lebo ta chuti ako niaka grcka, su tam vyluhovane niake bylinky a to z nej robi uplny hnus, to ked z tym vodku zapijam tak mi je z toho viac zle ako z alkoholu
Knjaz Varggoth napísal:coca cola alebo pepsi, teda ak mam porovnavat so "pravou kofolou" lebo ta chuti ako niaka grcka, su tam vyluhovane niake bylinky a to z nej robi uplny hnus, to ked z tym vodku zapijam tak mi je z toho viac zle ako z alkoholu
uz si asi dlho nepil pravu kofolu, bo skor vsade ju zacali nahradzovat zlacnenymi ciernymi vodami, ktore nakupia za polovicnu cenu.