Je zoofilia uchylkou?
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
jamess
Light Professional
pockaj, to sa ti stazoval ten pes ci kamarat?:DcompleX napísal:kamarat dal vyfajkat si vtacika psovi ..a potom na druhy den dosiel za mnu ze ma problem ..a ja ze aky problem a on ze ma nieco s vtakom ..ze tam ma nejaky vyrazky..ja som sa smial ale jemu bolo skor doplacu ...ale aj tak je horsie NEKRO-Zoofilia .. humus
-
zuzuzu
Light Star
presne tak... Chudatka zvieratka oni nevedia hovorit oni nemozu povedat nie...KoCi napísal:ja mam taku smoluze si to ani predstavovat nemusim.. raz mi jeden tipek cez icq poslal take kratke parsekundove video jak to jeden daval vlcici.. to sa mi az slzy nahrnuli do oci, bolo mi jej luto... Nelutujem toho kto to tam vopcha - ten sa v tom zjavne vyziva.. lutujem to bezradne zviera, ktore si to musi vytrpiet.
![]()
a ze nejaka zena sa necha spravit svojim domacim stvornohym maznacikom? tak do takej by som teda nezasunul... ale na strane druhej tu uz to zviera nelutujem - to zviera si uzije vdaka priblblej majitelke.. len nech potom nie je na neho zla ked nahodou nieco chyti...
tak toto je rozhodne úchylka...
jedna žena písala do takého " ženského mesačníka" že raz našla svojho muža...ako ich psovi dráždil jeho genitálie...
a on sa vyhovoril že toho psa len " škrabkal na bruchu či čo.."
no a potom s ním nedokázala ležať v jednej posteli....ono to tam aj bolo dalej opisované.... že čo tam stváral ....
no ja byť tá babena....tak ho hned vypakujem z domu... fúúúj..

jedna žena písala do takého " ženského mesačníka" že raz našla svojho muža...ako ich psovi dráždil jeho genitálie...
a on sa vyhovoril že toho psa len " škrabkal na bruchu či čo.."
no a potom s ním nedokázala ležať v jednej posteli....ono to tam aj bolo dalej opisované.... že čo tam stváral ....
no ja byť tá babena....tak ho hned vypakujem z domu... fúúúj..
-
cORP.
Addict
akoze vam uz dobre je*e
. samozrejme toto sa neda ani opisat podla mna je to porucha hodna ku psychiatrovy sorac neviem ake icka sa tam davaju
. akoze videl som pecka kde bola zenska s konom alebo prasatom alebo aj so psom ale zaludok to moc nevydrzal tak an to by so msa nedal aj kebyze neviem co za to dostanem . rozhdone uchylka

Pre mňa je zoofilia jednoznačne sexuálnou úchylkou tak isto ako napr. homosexualita.A vprírode sa vyskituje tiež, aj ked to bude mať asi iný názov,párenie napr. žirafa-zebra.Pre nás heterosexuálov to je síce nechutné ale nikto nás do toho nenúti že?Podla mňa je otázka či to vyhovuje obom stranám a či to nie je proti vôli toho zvieraťa.Je to také malé zneužitie ale napr. taká kobyla keby vedela povedať či sa chce nechť zneužívať k ťažbe dreva v lese alebo radšej v maštali s nejakým úchylom. pre mňa je hnusné ked sa muž po orálnom sexe vygebrí žene na ústa ale to neznamená že polovicu z vás budem považovať za "spoločensky vadných".Mne viac osobne prekážajú ludia ktorý považujú za normálne len to čo sa mestí do ích hraníc "normality" a to už je debilita ktorá je nebezpečnejšia než napr. homosexualita.