video konvertor

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

video konvertor

Príspevok od používateľa Runes »

no borci co mi odporucite na konvertobvanie TV ripu ??? rip je vo formate mpg chcem to skonvertovat do avi (divix) ale cez total video convertor nedosiahnem omoc mensiu kompresiu chcem daco take ze ja mu dam co ja viem 1,3gb subor a dam mu nech to skonvertuje tak aby na vystupe bol avi subor o velkosti cd a podobne ze mu zadam vystupnu velkost a on si podla toho upravi rozlisenie a kvalitu zvuku :-) lebo zripoval som napr pekaruv cisar a cisaruv pekar kazdy diel cem dat na jedno CD bo tych mam doma cez 100 a treba to dako vyuzit :-)
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: video konvertor

Príspevok od používateľa canopus »

Runes napísal:no borci co mi odporucite na konvertobvanie TV ripu ??? rip je vo formate mpg chcem to skonvertovat do avi (divix) ale cez total video convertor nedosiahnem omoc mensiu kompresiu chcem daco take ze ja mu dam co ja viem 1,3gb subor a dam mu nech to skonvertuje tak aby na vystupe bol avi subor o velkosti cd a podobne ze mu zadam vystupnu velkost a on si podla toho upravi rozlisenie a kvalitu zvuku :-) lebo zripoval som napr pekaruv cisar a cisaruv pekar kazdy diel cem dat na jedno CD bo tych mam doma cez 100 a treba to dako vyuzit :-)
prvym predpokladom,aby si mal paradny vysledok je dobra karta a signal,dobry HW,tak od 2500Sk hore
1.urobenie digitalizacie a kompresia obrazu
2.spracujes video
3.skomprimujes do MJPEG1 alebo 2
4.skomprimujes si zvuk
bezztratovy kodek,HuffYUV
najlepsi tool je Pegasus PicVideo MJPEG,ale plati sa zan,lepsi nez bezztratovy kodek

1.zakladne rozlisenie 768x576 pre avicko nie DVD+doporuceny kodek
2.dalsi program VDM(VirtualDubMod),zstrih zaciatku - konca - reklam,ak su
3.pouzijes velmi dolezite filtre,

orezanie - deinterlace - spracovanie (odstranenie sumu) - resize

XviD Bitrate Calculator
pomocou audio editoru Audacit doladite zvuk s videom

tento navod je uplne okresany
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

WOW ale ja kartu amm a uz mam aj ripy porobene ale doteraz som ripoval len kreslene serialy kde tv rip mal cca 200mb a po prerobeni do divixu to malo 120MB ale teraz som ripoval napr pekaruv cisar a cisaruv pekar a to ma jeden diel 1,7gb a po konverzii cez TOTAL VIDEO CONVERTER to ma 1,2GB co mi zrovna nepomohlo :-)
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

Runes napísal:WOW ale ja kartu amm a uz mam aj ripy porobene ale doteraz som ripoval len kreslene serialy kde tv rip mal cca 200mb a po prerobeni do divixu to malo 120MB ale teraz som ripoval napr pekaruv cisar a cisaruv pekar a to ma jeden diel 1,7gb a po konverzii cez TOTAL VIDEO CONVERTER to ma 1,2GB co mi zrovna nepomohlo :-)
som ti napisal program,cez ktory to encoduj
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

ja mam film, co ma 1,5gb, chcel by som si to hodit do mobilu (N73jka) a aby som to mal na cely display (240 x 320 pixlov)
cez aky program to mam upravit? ako by sa to dalo upravit? a max aby to malo nejakych 700mb
Arči
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

problem

Príspevok od používateľa Arči »

Nepoznate neaky program ktory by dokazal konvertovat z 3gp na mpeg?
ak sa to vlastne da :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

vsetko sa da, hod si to do googlu a najdes toho hafo :roll:
Napísať odpoveď