Anglictina zvladnuta nemcinu momentalne drvim inac viem daco aj po rusky som sa ucil kvoli takej jednej ruske ale mnoho uz toho neviem vidno ze som uz rusky jazyk dlho neprecvicoval
nebudem tu riesit slovanske jazyky
ale okrem toho
ANGLICKY, NEMECKY, TALIANSKY, SPANIELSKY, potom rozumiem par dalsim jazykom ale to nestoji za zmienku a teraz sa posledne ucim
JAPONSKY
dair napísal:nebudem tu riesit slovanske jazyky
ale okrem toho
ANGLICKY, NEMECKY, TALIANSKY, SPANIELSKY, potom rozumiem par dalsim jazykom ale to nestoji za zmienku a teraz sa posledne ucim
JAPONSKY
kebyze ja mam vediet tolko jazykov tak sa uz vobec nevykokcem
k teme : anglicky (ucim snad by som nezomrela v anglicku od hladu)
nemecky [ucim sa ale vobec mi to nejde ]
slovencina (az na tie gramaticke sprostosti)
madarcina (asi najlepsie zo vsetkych)
barbie napísal:kebyze ja mam vediet tolko jazykov tak sa uz vobec nevykokcem
k teme : anglicky (ucim snad by som nezomrela v anglicku od hladu)
nemecky [ucim sa ale vobec mi to nejde ]
slovencina (az na tie gramaticke sprostosti)
madarcina (asi najlepsie zo vsetkych)
wtf? to su co za moznosti?
ked ovladam rustinu,anglinu, nemcinu, rozumiem chorvatsky a par slov spanielsky tak mam hlasovat za co? polstinu a cestinu za cudzie reci ani neratam...
dair napísal:nebudem tu riesit slovanske jazyky
ale okrem toho
JAPONSKY
tak do japonciny by som sa aj ja chcel niekedy pustit, velmi zaujimavy jazyk
jackb napísal:wtf? to su co za moznosti?
ked ovladam rustinu,anglinu, nemcinu, rozumiem chorvatsky a par slov spanielsky tak mam hlasovat za co? polstinu a cestinu za cudzie reci ani neratam...
by si sa divil ale nedavno sme s kamosmi v jednom podniku stretli ozratu partiu poliakov a jeden k nam prisiel a ked kecal tak sa mu nedalo rozumiet uplne nic... ale tomu by zase asi nerozumeli ani vlastni
Vesper napísal:by si sa divil ale nedavno sme s kamosmi v jednom podniku stretli ozratu partiu poliakov a jeden k nam prisiel a ked kecal tak sa mu nedalo rozumiet uplne nic... ale tomu by zase asi nerozumeli ani vlastni
keby si chodil na ZS tam kde ja rozumel by si po aj Poliakovi s polkou jazyka
na exurzii v Auswitz som si to vyskusal...
chcel by som stihnut aj dalsie veci(napriklad take skusky) takze momentalne potrebujem iba dostatok casu (a samozrejme nejaku "japoncinu pre samoukov" )
Stopa napísal:chcel by som stihnut aj dalsie veci(napriklad take skusky) takze momentalne potrebujem iba dostatok casu (a samozrejme nejaku "japoncinu pre samoukov" )
s byvalou japonkou cajockou sme vyberali knihy ktore by na ucenie boli asi najlepsie a tak teda asi najpreparacovanejsia seria su knih "FOR BUSY PEOPLE" vyber si prvu zelenu s CD a rozhodne v ROMANIZED verzii
Rozumiem po anglicky, ukrajinsky, poľsky, česky.
Pár fráz viem z nemčiny, maďarčiny.A "Ľúbim ťa" v 26 jazykoch vrátane kórejčiny, pakistančiny a pod. nezmyslov