Dal som si take predsavzatia ktore, ktore nie je nerealne splnit.
1, zmaturovat
2, urobit prijimacky na VS
3, prestat pit alkohol
4, nabrat nejake to kilo svalovej hmoty (aspon 10)
Podla mna je to pi*ov*** ... nepotrebujem novy rok k tomu aby som zacala robit nieco inak ako doposial ... ked sa to rozhodnem tak som spravym hocikedy no
franta101 napísal:vazit menej ako 80kg a vahu si udrzat (teraz mam 92kg/194cm)
neviem ako to zvládnem, lebo doma mame vzdy co jest a mne tak velmi chuti..
cozeee? a to chces vypadat ako sparatko? sak to mas popi*i ja vazim skoro 80 a chcel by som este viac a mam 190 cm... skus trosku posilku a bude to super to ti garantujem
no pribrat som skoro ako sparatko, ale mam blby metabolizmus, co ziem, to spalim, a nepriberem
a take, no naucit sa po anglicky, a mozno naist inu pracu, ale to je este otazne
podla mna je to hlupost. momentalne aj tak neviem co by som chcel na sebe zmenit. nie som bezchybny, ale nic mi nejako nevadi. a ked budem chcet nieco zmenit nebudem cakat do noveho roka ale spravim to hned
JohnFrusciante napísal:lebo vsetci v mojom okoli ked si daju nejako to presdavzatie tak to aj tak ndodrzia. je to somarina
no tak pis o tvojom okoli, zjavne to pre kazdeho neplati. Pre mna je novorocne predsavzatie po istej stranke symbolickym a preto mi je aj zaroven velkou motivacou nieco dokazat. A iste viem, ze nie som sam.
Holubar napísal:no tak pis o tvojom okoli, zjavne to pre kazdeho neplati. Pre mna je novorocne predsavzatie po istej stranke symbolickym a preto mi je aj zaroven velkou motivacou nieco dokazat. A iste viem, ze nie som sam.
ved ja ti to ani neberiem. ale preco prave na novy rok si das nejake predsavzatie a mas veciu motivaciu ako ked si 15.aprila nieco povies? ked velmi chces na sebe nieco zmenit tak cakas do noveho roka?