Alkohol a prvý bozk

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Mr.Shu_
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Alkohol a prvý bozk

Príspevok od používateľa Mr.Shu_ »

zaujíma ma čo si myslíte o tomto:
Oslava silvestra vo veľkej partii aj s ňou (poznáme sa necelý rok a vlastne len ako priatelia z práce). popíjame veľa alkoholu, hlavne ona, aj keď to na nej nebolo nejak moc vidieť, skôr ptipitá než opitá. pak spoločná postel kde sme spolu len ležali v objatí a vtipkovali. pak prvé bozky,pár, hladkanie a nič viac. na druhý deň dilema v mojej hlave; Stalo by sa to aj ak by sme neboli podkurážený alkoholom, alewbo to nebolo vôbec o alkohole? pýtal som sa, odpoveď bola; neviem, musím sa prespať (na to vyspať).

Aký máte z toho dojem? rozmýšlam čo spraviť.

Zažili ste niečo podobné, kedy vám alkohol napomohol? Ako to dopadlo?
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

musis vediet ty aky ste mali/nemali kontakt predtym
Bo chlast moze pomoct prekonat ked sa baba hanby, ale tiez to moze byt ze si chcela uzit...
Ake to bolo rano ked ste sa zobudilo.. bola pusa alebo nieco
Mr.Shu_
Novice
Novice

kontakt, resp. vzťah predtým bol viac menej kolegialny ale na dobrej úrovni
A čo sa týka raňajška, tak pokračoval podobne ako večer, len bez bozkov, ono nam bolo trochu zle, boli sme dolamaný, takže nežnosti žadne, nejaké objatia a podrypovanie, "bitie sa"; a to mám na myslí asi také bitie pri ktorom sa snažíte proste o telesný kontakt s tým druhým. šteklenie stipanie atď
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

No tak jej skus dat trochu casu (nech sa vyspi) a potom uvidis dalej....A pred tym ste este nikdy nic spolu nemali? vzhat nebol?
TOMUTO DAJTE BASU "chlapec10"NENI UZ NORMALNE AKO PISU VSADE TO X DAKUJEM
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

odpor14 napísal:TOMUTO DAJTE BASU "chlapec10"NENI UZ NORMALNE AKO PISU VSADE TO X DAKUJEM[/size]
ak ty to tak vadi to bude uz len ch...... vidim ze nemas nic lepsie na praci ako sledovat ludi ci pisu X alebo CH. dnes mozes zaspavat spokojny, urobil si hojko lepsim miestom... BLAHOZELAM!!!!
PS: a ano, poznam rule no. 23

a spat k teme
kontakt, resp. vzťah predtým bol viac menej kolegialny ale na dobrej úrovni
A čo sa týka raňajška, tak pokračoval podobne ako večer, len bez bozkov, ono nam bolo trochu zle, boli sme dolamaný, takže nežnosti žadne, nejaké objatia a podrypovanie, "bitie sa"; a to mám na myslí asi také bitie pri ktorom sa snažíte proste o telesný kontakt s tým druhým. šteklenie stipanie atď
a ako prebiehal vaz dalsi kontakt/dialog? dolezita otazka... ty chces aby z toho bolo viac? prinajhorsiom si vypytaj jej cislo aby ste ostali v kontakte
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Skusenost mam podobnu, ale po "tom" vysvitlo ze to bolo iba v alkohole...
V tvojom pripade by som to videl nadejnejsie, nakolko to potom pokracovalo este rano /ajked bez bozkov/ taketo "podpichovanie" je jasnym znakom naklonnosti :wink:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

odpor14: čas deostane,rozmýšlam,že budem nejaký čas pasívny a uvidím ako sa bude správať. A predtým sme spolu nič nemali.

chlapec10: deň potom bol dosť o ničom, ale to bolo tým, že sme boliobaja rozbitý na prach a či by som chcel niečo viac? aj ano, aj nie aj neviem. vnímam to viac rozumom, aj keď teda na ňu stále myslím. A tel. číslo už mám.

jin153: jo pokračovalo laškovaním ráno, aj som rozmýšlal,že ju pobozkám, ale nejak sme boli predsa len rozbitý. A nepokračovalo len ráno ale už to začalo na firemnej akcii mesiac predtým a to som mal vypité len ja, sedela mi na kolienkach a nechala sa hladiť na telo,na holé telo. nepatrím sice medzi ľudí čo si hneď nahovárajú všetko a robia predčasné zavery len na základe pár giest, ale aj tak to berem ako už trochu dôvernejšie gesto. veď babenky sa nedajú hladkať na holý chrbát od každého chalana,nie? :)

//: noooo... tak som sa prezradil... nechcem som to sem hádzať pod svojim ickom... 8)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Te-wei napísal:jin153: jo pokračovalo laškovaním ráno, aj som rozmýšlal,že ju pobozkám, ale nejak sme boli predsa len rozbitý. A nepokračovalo len ráno ale už to začalo na firemnej akcii mesiac predtým a to som mal vypité len ja, sedela mi na kolienkach a nechala sa hladiť na telo,na holé telo. nepatrím sice medzi ľudí čo si hneď nahovárajú všetko a robia predčasné zavery len na základe pár giest, ale aj tak to berem ako už trochu dôvernejšie gesto. veď babenky sa nedajú hladkať na holý chrbát od každého chalana,nie? :)

//: noooo... tak som sa prezradil... nechcem som to sem hádzať pod svojim ickom... 8)
Sak som kukal ze to je dake divne :P
k teme: tak ak to je takto tak to ma daku viziu do buducnosti :wink:
Ak by si ju chcel, tak tam /aspon z jej strany/ nevidim prekazku. Takto isto jeden spoluziak uz par mesiacov "spasuje" s jednou kamaratkou ale zatial nechcu vztah cize...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

jin153 napísal:Sak som kukal ze to je dake divne :P
k teme: tak ak to je takto tak to ma daku viziu do buducnosti :wink:
Ak by si ju chcel, tak tam /aspon z jej strany/ nevidim prekazku. Takto isto jeden spoluziak uz par mesiacov "spasuje" s jednou kamaratkou ale zatial nechcu vztah cize...
hehe... čo už :)

Ona predpokladám tiež nejak nebude chcieť vzťah, ono práve jeden 6ročný okončila,takže pochybujem,že sa bude hrnúť do ďalšieho, preto to chcem nechať také volnejšie, nebudem ju nútiť určite do ničoho ďalšieho. Ak sa bude mať z toho niečo vykluť, tak asi to bude dosť pozvolné. Neviem..
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Te-wei napísal:hehe... čo už :)

Ona predpokladám tiež nejak nebude chcieť vzťah, ono práve jeden 6ročný okončila,takže pochybujem,že sa bude hrnúť do ďalšieho, preto to chcem nechať také volnejšie, nebudem ju nútiť určite do ničoho ďalšieho. Ak sa bude mať z toho niečo vykluť, tak asi to bude dosť pozvolné. Neviem..
Klasika..netlacit na pilu a nechat ju urobit prvy krok. Nech sa este "zregeneruje" z predchadzajuceho vztahu :wink:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

podla mna to moze byt bud jedno alebo druhe vazne as neda povedat co dotycna zamyslala poznam take co sa radi bozkavaju a tak ale vztah nechccu a mozno sa prezradila v opilom stave ze ta ma radsej ako kamarata takze fakt treba ist na rovinu s tym von .urcite sa to spytaj pretoze sa budes len trapit :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

nad tymto som uz uvazoval a aj som to vlastne v praxi skusal :) podla mna ak nastane takato situacia tak by si mal v sebe nazbierat trochu duchapritomnosti a zacat s nou skor kecat o tychto veciach a normlane sa jej spytat ci by ta vazne chcela... a to co povie bude pravda lebo ludia pod vplyvom alkoholu vacsinou vravia pravdu... a v pripade kladnej odpovede uz mozte prejst k fyzickym veciam :wink:
magnum
Light Star
Light Star

Re: Alkohol a prvý bozk

Príspevok od používateľa magnum »

Mr.Shu_ napísal:zaujíma ma čo si myslíte o tomto:
Oslava silvestra vo veľkej partii aj s ňou (poznáme sa necelý rok a vlastne len ako priatelia z práce). popíjame veľa alkoholu, hlavne ona, aj keď to na nej nebolo nejak moc vidieť, skôr ptipitá než opitá. pak spoločná postel kde sme spolu len ležali v objatí a vtipkovali. pak prvé bozky,pár, hladkanie a nič viac. na druhý deň dilema v mojej hlave; Stalo by sa to aj ak by sme neboli podkurážený alkoholom, alewbo to nebolo vôbec o alkohole? pýtal som sa, odpoveď bola; neviem, musím sa prespať (na to vyspať).

je možne že to sposobil alkohol pretože alkohol dost rapidne hlavne u žien odstranuje zabrany jedna moja kamoška ked si vypije tak ide po každom chlapovi a potom to lutuje aj mna chcela raz opita riešit ale ked že som to vedel tak som jej povedal nie a ked bola triezva tak mi za to podakovala ja by som sa na tvojom mieste porozpraval s danou osobou ked sa na to vyspi a uvidiš čo a ako :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

vies co je to bezne na diskach a takych, proste hned jak su caje pripite tak aj gace dole davaju :lol:
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Sheep napísal:vies co je to bezne na diskach a takych, proste hned jak su caje pripite tak aj gace dole davaju :lol:
A ako si moze clovek potom taku babu vazit ?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

hornblower napísal:A ako si moze clovek potom taku babu vazit ?
no nemoze. ale zase mozes to vyuzit. ale ja potom radsej by som chcel daku abstinujucu.
Mr.Shu_
Novice
Novice

Nevadí mi keď si baba vypije pokiaľ neni sťatá jak doga a nevymýšla kraviny.

ono to vlastne nezačalo všetko tým alkoholom v tú noc, ale vlastne už cez deň a dni predtým, keď sme sa napr. ráno v deň odchodu bavili po telefóne a pýtal som sa jej či má spacák,že sa tam asi kuríť moc nebude; ona povedala, že navadí, žesa budeme musieť k sebe viac pritisnúť.

Dik za názory.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Mr.Shu_ napísal:Nevadí mi keď si baba vypije pokiaľ neni sťatá jak doga a nevymýšla kraviny.

ono to vlastne nezačalo všetko tým alkoholom v tú noc, ale vlastne už cez deň a dni predtým, keď sme sa napr. ráno v deň odchodu bavili po telefóne a pýtal som sa jej či má spacák,že sa tam asi kuríť moc nebude; ona povedala, že navadí, žesa budeme musieť k sebe viac pritisnúť.

Dik za názory.
Tak po tebe ide..To je podla mna iste. Ked chces, tak to skus, podla mna by to vyslo :wink: Ten bozk v opitosti bol iba uvolnenym prejavom naklonnosti. Mohol to byt aj prejav cistej zivocisnej naklonnosti, ale skor ne ako ano
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Alkohol a prvý bozk

Príspevok od používateľa will.i.am »

Mr.Shu_ napísal:zaujíma ma čo si myslíte o tomto:

Mne sa stalo v podstate to iste, ale bez alkoholu. A vydrzalo to asi 2 tyzdne. Potom mi povedala ze ma 3-rocny vztah... :shock:
Mr.Shu_
Novice
Novice

zaujimavo to pokrečuje,len čo je prafda... :x

Dnes sa vymačknem, ale tak že na to nezabudne! Teda pokiaľ ma prezvoní. Akože ja neviem či som debil ja alebo kto už?! Dnes ako som bol na odchode domov, tak sme ešte kecali pri infe keď zrasu sa jej informatorka (kamoška) začala vypitovať s kým ešte chodí, či je s tým starým alebo s tým druhým.(starý je jej už bývali, rozišla sa s ním,len ešte žijú spolu, bo majú spoločný majetok, ale ide sa sťahovať k babke) A ja pozerám, ako debil z jarku, aký druhý. moc jej veru do odpovedania nebolo a ja nervy. najavo som jej nedal nič a nič som jej ani na to nepovedal, len som pak odišiel a stretol koleginu čo som sa jej s tým zdoveril a povedal jej to a tá sa do mňa porád pustila, že aby som tú *** nepočuval (teda ako tú informátorku). Ale aj tak... pokiaľ mi dnes prezvoní, že jej budem volať, tak sa jej na to opýtam priamo. ja sa za nos teda vodiť nenechám a už tomu ani vôbec nerozumiem. A to som ešte pred pár dnami zistil, že keď sme boli na tej firemnej akcii a mne bolo zle z alkoholu a každú chvilu som chodil von, tak ona išla zakaždým so mnou a držala sa ma ako kliešť. ja teda o tom nič neviem a bol som pekne v šoku, som sa na to pýtal pak ešte ďalších čo tam boli a všetci mi to potvrdili. A to ma dojalo, takáto starostlivosť, z toho som bol mimo. A dnes šok a to sme sa bavili,že pojdeme spolu v pondelok von.
ja neviem, ale pochopil som niečo zle. počas silvestra to bolo samé objimanie, hladkanie, tlačenie sa na seba a nežnosti jedna za druhou, až v posteli pozkávanie a silne, ozaj silne objatia. Ja neviem, ale ak by sme sa spolu vyspali, by mi to možno bolo jasnejšie, proste pudy, tužba, chuť na sex. Ale takéto nežnosti? to má zaklad len v citoch k tomu druhému,no nie? je to citový prejav čo k tomu druhému citime, teda neberem to ,že je do mňa zamilovaná, ale mal som dojem, že sme si nejak spriaznený. Alkohol podla mňa pomohol,že sme to dostali zo seba von, veď ešte aj ona bola iniciatorom v prvom bozku. Ale asi som si to len nahováral a zlepochopil. A som zvedavý či sa vobec ohlasí, bo pak čo som to počul, som sa už na ňu ani nepozrel ako som išiel okolo nej, len mi vravela tá kolegyna, že jak na mňa pozerala a ja nič. Ale naštvalo ma to! toto nežnesiem!
A to už jej pak poviem aj to, že sa mi fakt páčila, že neviem ako sa to stalo, neplánoval som to, ale stalo sa a proste mám z toho hokej v hlave a čo ma štve, že do nej vôbec nevidím, čo ma zas aj priťahuje. pekne sa vymáčnek, ono to už aj tak na tej situácii nič nezmení.
Napísať odpoveď