ja som mal do nedávna radeon 9550 ktorý bežal na rovnakom jadre a v podstate je to tá istá karta len trošku ochudobnená . . . ja som taktoval na hranicu . . . a nikdy mi nič nezhorelo . prípadne sa spustil VPU recover . . no a ako som ti povedal daj si vyhľadať max hodnoty a máš vytaktované
RaTko napísal:no to neviem či ma teplotne čidlo ale mam graf ATI RAdeon 9600Pro .A ked to čidlo nema tak nemam šancu zistit teplotu graf.karty?Lebo som si ju mierne pretaktoval a chcel by som zistit jej teplotu.
cez Rivatuner zisti jadro. RV350 nemali teplotne cidla, RV360 mali.
5. http://img154.imageshack.us/img154/7148 ... p06as9.jpg
alebo v prilohe je aj navod (anglicky, povodne pre mobile cards), pre prípad, ze by to nebolo jasne z tych par screenov. navod je aj s tym, aby sa zobrazovali FPS a teploty na sys. lište.
trošku som taktoval graf.a všimol som si že ked spustim hru tak mi v rohu ukazuje nejake čislice, ktore sa pohybujú v rozmedzi od 2-30.Može to byt niečo s teplotou?pls odpovedzte
Ešte sa chcem opytat.Ked som si objednaval graf.kartu tak som chcel AtiRadeon 9600Pro.Ale prišla mi Ati Radeon 9600Pro Atlantis.Je to to iste alebo ma odrbali.