Nechcené SMS a telefonáty

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

haha to su frky, ja nemozem :lol: omg lol
aby som pridal do mlyna, tak raz mi zvonil mobil a to volali nejake deticky z lyzaku, ze sa nudia a tak vyvolavaju na nahodne cisla. dobre, nie? :D
a brachovi prisli z t-mobilackeho cisla nejake smsky a v kazdej bolo ine t-mobilacke cislo a nic viac. pekna wolowina
a ten isty bracho dobil kredit 200,- niekomu inemu, lebo si splietol svoje cislo (dobijal z tiposu) suxxxx, nechcel by som 8)
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

pred tyzdnom som dostal telefonat, ze mam prist na stretnutie k pomniku SNP v BB. nakoniec to bol odkaz jednej baby pre jej chalana.
co uz :D
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Minule mi nejaka napisala. Cau miro, vypocula som si tvoj odkaz.Este napis odkial si a kolko mas rokov. Len pis. Nevolaj.
Alebo nieco podobne. A ja jej na to ze moja zlata, ja nie som miro a nikomu som odkaz nenechal a este nieco tam bolo...
Potom som to dal precitat kamaratovi a on jej hned napisal. Cau tu miro, vypocula si si moj odkaz... a este nejake blbosti. no sranda bola....
.:Toxic:.
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa .:Toxic:. »

mne raz zavolal nejaky typek a vravi ze ten nahrobny kamen je uz hotovy a ze kde ho maju dat... :lol:
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

no mne chvalabohu nic take, by zle skoncili ty volajuci :lol:
a tak sms mi prisli dake jedna minuly rok na vianoce mi popriali daky Tymo a Kristina ( priezvysko uz presne neviem ), no aspon si dakto na mna spomenul :lol:
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

mna raz o 6:30 zobudila dajaka babka ze jej mam dat k telefonu janku,jej dceru :shock: 15 minut som jej marne vysvetloval ze vola na zle cislo no nakoniec zlozila a o 5 minut vola zase,znova som sa jej pokusal vysvetlit...a takto sa to opakovalo skoro cely den az nakoniec som prestal zdvihat mobil :?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Kamaratovi (Cicatrix) prisla sms, ze "zlatko nehnevam sa na tebe, ako by som vobec za taku vec mohla, lubkam ta macko" (alebo tak nejak) :D...my sme mu na to odpisali, ze nech pride dneska ku mne (ako k nemu), ze kupil nejake nove sexi pradielko :D...odpoved uz neprisla :lol:
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

Mne chodia cudzie telefonaty skoro kazdy tyzden raz ze kde som ako si to predstavujem neprist domov na cas , inokedy ze ako sa citim po prezurovanej noci , alebo niekedy ze kedy by som sla do mesta
Sms som raz poslala spoluziakovy nahodou a poblahozelala som mu k meninam {btw bolo barbory} a stary mobil mi robil take veci ze odosielal prazdne sms :lol:
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato.x »

možno to sem nepatrí, ale raz jeden kamoš zavolal do stella centra: "Dobrý deň, medzi Prievidzou a Novákmi sa vyje*al kamión so sliepkami a celé to kotkodáka!!!" Ja keď som to počul tak som nemohol... :lol: :lol: :lol:
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

:D mne minulu zimu rano vyvolavala jedna madarka dva dni po sebe ci niesom pozicovna lyzi:)

kamaratovi volal jeden retard a chcel k telefonu maja ze mu visi peniaze, ten bol fakt vytrvaly, ajked sa nic nedozvedel
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

ja take vtipne prihody nemam. skor nieco take, ze mi volal kamarat, ktory ma udajne pozna a ze ja som sa na neho vykaslal a uz sa k nemu vobec nehlasim...tak som cumel nechapavo na mobil asi 5 minut...este stale mi raz za cas zavola, ale ked sa opytam, kto to je, vzdy zlozi. podla hlasu typujem nejake male decko...btw, neviete, ci je mozne zistit, komu dotycne cislo patri? :?:
danny707
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danny707 »

niekedy sa mi to stavalo castejsie, lebo som mal mamu ulozenu ako matka a kamaratku (martinu) ako matka1, potom som si ju prepisal na martinka
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

no mne raz prisla sms v takomto zneni: Pani Chladnuchova, strecha je hotova, pridte prosim na poschodie :P
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

No mne volal raz v tabore taky chlap, hlas jak bujak...
nadaval mi ze nech necham martinu na pokoji lebo mi ukaze, ze co ja mam co s jeho babou... a ja duchapritomne, plny ironie ze: "ujo, ale ja mam 13 (vtedy ovsem). A zacal som sa uje**** a chlapik zlozil... :( asi sa bal konkurencie :lol: :lol:
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

heh no to sa mi stalo velakrat ze som niekomu poslala nieco omylom..ako uz neviem co ..a stava sa mi tiez ze mi niekto zavola ked som vonku a furt si myslim ze to je foter ze ma kontroluje lebo sa nikto neozve a je to nejake nezname cislo...a srandu cez telefon..no fuu:D to este tak pred dvoma rokmi jedna kamoska volala uz neviem kam ze je tehotna ci co a ze jej priatel ju nechape a ze ci ho pozna..alebo take typicke ze hori mi zapalka a blabla..:)) :D
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Raz som dostala SMS od kamarata, ze sa mu o mne snivalo, ze to asi nieco znamena a tak, no a ked priatel zabludil do mojho telefonu, bola som ja ta zla, ze som tu SMS dostala....Vinna za prijatie SMSky.....Sila, ze?
Priatel je uzasny clovek,nic zle si o nom nemyslite, no toto trafil troska vedla . . . :roll: :roll: :roll:
Jimbo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimbo »

mne sa raz stalo ze mi zavolalo cislo co som nemal v zozname..a viackrat po sebe..tak tam potom zavolam...ozvem sa a ticho..potom zlozi...a o chvilu mi vola nejaky stary chlap ze mam nechat na pokoji jeho mamu ze on vraj robi v Orangi a ze mi daju zablokovat kartu... :lol: som mu napisal ze to jeho mama volala mne ze sa pomylila...potom prisla este jedna vyhrazna sms od neho a nastastie potom uz mi dal pokoj aj on aj jeho mama :lol:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Trošku OT , ale vlastne , bol to nevhodný telefonát pre neho : D

Ja som pri tejto príhode bol , skoro ma stislo od smiechu , len neviem či Vám to bude pripadať vtipné ...

Bolo ráno okolo 7:30 a čakajúc na jazdu v autoškole sme vyčkávali na svôjho inštruktora ...
Bol to starý senilný deduško - a to doslova a dopísmena ...
Starý však meškal , tak sa mu rozhodol kamarát zavolať :

" Dobrý deň tu je Lakota , dnes máme jazdu , tak čakáme na Vás na Železničnej stanici "

....chvíľka ticha....

" No áno , tu je Lakota , mali sme mať jazdu a Vy ste mali prísť pred železničnú stanicu "

... ďalšia chvíľka ticha ...

" Lakota Ján , ja chodím na autoškolu k Vám "

skoro som umrel :aasmile29:

ale , nakoniec došiel ...
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

mne sa raz stalo ze ,pri teste z bioly ( tri roky dozadu ) som poslal sms spooluziakovi na mobil z poziadavkou aby mi napisal spravne odpovede (A,B,C,A atd ....), nevediac ze si z mamou vymenili mobily :oops: , vysvitlo to az po hodine
raz sa mi stalo ze mi volalo nezname cislo a po zdvihnuti sa ma hlas spytal ci by si nemohol objednat knihy dalsou konverzaciou vysvitlo,ze si moje cislo zmylil z cislom isteho knihkupectva :shock:
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

mne minuly tyzden volali s nejakeho lyziarskeho strediska, ze ci zajtra som ochotny zastupit kolegu instruktora :lol: :lol:
Napísať odpoveď