Bavi vas biliard?
biliardu som uplne prepadol, s kamaratmi hravame vacsinou tak, ze kazda hra 50, vitaz hned dostane na ruku a hrame do 10 - cize mozsnot vyhry 50 az 500sk
Jenine co mi vadi je, ze v martine je problem najst rovny stol, preto treba niekedy pouzivat viac sily pri udere a celkom zbytocne... (o kvalite tag ani nevravim) Ale najlepsie je asi vybavena kocka a kosmopolitan
Jenine co mi vadi je, ze v martine je problem najst rovny stol, preto treba niekedy pouzivat viac sily pri udere a celkom zbytocne... (o kvalite tag ani nevravim) Ale najlepsie je asi vybavena kocka a kosmopolitan
-
jakub199
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Jasan ze ma bavi v poslednom case ma to brutal chytilo rekord mam 5 hodin a das kus v kuse od 18:00 do 23 aj daco dost brutal. S bratom minimalne kazdy weekend
CHcel by som sa spytat ze podla akych pravidiel hrate lebo dost ma zaraza ked vidim mladych chalanov ked hraju podla 100 rocnych krcmovych pravidlach ze ziaden foul ziaden ball in hand.
Neskor pridam foto mojho a bratoveho taga
len skoda ze kvalitnych stolov je malo
Vela uspechov v biliarde aj v osobnom zivote v new year prajem
CHcel by som sa spytat ze podla akych pravidiel hrate lebo dost ma zaraza ked vidim mladych chalanov ked hraju podla 100 rocnych krcmovych pravidlach ze ziaden foul ziaden ball in hand.
Neskor pridam foto mojho a bratoveho taga
len skoda ze kvalitnych stolov je malo
Vela uspechov v biliarde aj v osobnom zivote v new year prajem
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Do kocky chodievam aj ja s mojimi kamosmi, a teraz to celkom fajne poprerabali, ale chcel by som si uz konecne skusit aj snooker, no zatial v mt asi nulova sancaJenine co mi vadi je, ze v martine je problem najst rovny stol, preto treba niekedy pouzivat viac sily pri udere a celkom zbytocne... (o kvalite tag ani nevravim) Ale najlepsie je asi vybavena kocka a kosmopolitan
-
JohnFrusciante
Star