pc, BT, symbian, net

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

pc, BT, symbian, net

Príspevok od používateľa smejo »

cafte, nevie mi niekto dat nejake info ako zdielat cez bt adapter z mojho pc na mobil so symbianom (konkretne N70)? budem povdacny :)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

smejo
Addict
Addict

diky moc, uz som ako tak na tej spravnej ceste, ale stale su nejake problemy :/ ...
tu som nasiel ten navod a stiahol soft mRouter: http://www.nokian70.cz/router.php , ale nejde mi to nainstalovat... ked otvorim instalacny subor, zvolim jazyk, tak mi hodi toto:
Obrázok ... nevie niekto helpnut? :cry:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

skus nastavit ENG jazyk mal by byt default pri instalacii...
skontroluj cez CTRL+ALT+DEL ci ti mRouter nebezi na pozadi nejaka instalacka ... zavri a potom spusti instalaciu
skus stiahnut z ineho zdroja ...
smejo
Addict
Addict

skusal som vsetko mozne aj nemozne, no nic nepomahalo ... tak som naformatoval disk a nainstaloval new win (nie len kvoli tomu, ale aj) a uz som mRouter nainstaloval, ale neviem to nejak rozbehat, teda mam dalsi problem - nevie sa mi PC cez BT sparovat s N70-kou ... pouzivam BT adapter EPoX BT-DGI01, soft BlueSoleil, no doteraz som taky problem nemal ... v pohode som sa spojil (sparoval) s ostatnymi telefonmi aj s notebookom a vsetko islo (aj ide) v pohode, az ta nu nokiu ... cez BT mi ju ako zariadenie najde (dokonca mi najde aj nokiu 6151 nejakeho suseda :D ), no uz neidentifikuje meno zariadenia ... nestretol sa s tym niekto?
pridavam aj screenshot:
Obrázok
Napísať odpoveď