v orange ani t-mobile nedostavaju a bol som asi v 4 dalších obchodoch a nikde nič...neviete niekto kde je predajna sagem , alebo kde kupit???? ale v bratilave
sagem my501c
-
osvaldo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
sagem my501c
potreboval by som vediet kde na tento mobil kúpim nejake sluchatka
v orange ani t-mobile nedostavaju a bol som asi v 4 dalších obchodoch a nikde nič...neviete niekto kde je predajna sagem , alebo kde kupit???? ale v bratilave
-
Cenayus
Medium Professional
kupit si v radiotely or tescu redukciu z 2.5mm na 3.5mm ..
ja osobne som kupil v tescu za 110sk redukciu (nieosm debil ale zhanal som mu 3tyzdne a v radiotely nemaly na sklade ani dodavatel nema a ked sommju videl v tescu nemohol som odolat)
alebo som rozmyslal nad takymto niecim ale uz je neskoro
http://www.hej.sk/mobilne-telefony/obch ... hf-aep292/
je to handsfree k samsungu ale je tam len jedno sluchatko ale jack vyzera byt 2.5mm...
takze jedina moznost je asi ta redukcia...alebo ako ja zohnat si 2,5mm stereo konektor a odrezat so sluchatiek normalnych a dat ho tam(lenze nemam nato est eodvahu dokakat si sluchatka sennheiser):-)
este edit://
pockaj si chvilku teraz sa zacinaju rozbiehat kadejake mp4 atake vecicky a tym padom aj sluchtka do nich budu(lebo vacsina ma 2.5mm konektor ako tento mobil)
ja osobne som kupil v tescu za 110sk redukciu (nieosm debil ale zhanal som mu 3tyzdne a v radiotely nemaly na sklade ani dodavatel nema a ked sommju videl v tescu nemohol som odolat)
alebo som rozmyslal nad takymto niecim ale uz je neskoro
http://www.hej.sk/mobilne-telefony/obch ... hf-aep292/
je to handsfree k samsungu ale je tam len jedno sluchatko ale jack vyzera byt 2.5mm...
takze jedina moznost je asi ta redukcia...alebo ako ja zohnat si 2,5mm stereo konektor a odrezat so sluchatiek normalnych a dat ho tam(lenze nemam nato est eodvahu dokakat si sluchatka sennheiser):-)
este edit://
pockaj si chvilku teraz sa zacinaju rozbiehat kadejake mp4 atake vecicky a tym padom aj sluchtka do nich budu(lebo vacsina ma 2.5mm konektor ako tento mobil)
-
Cenayus
Medium Professional
co si menej mudry??!!! sorry za vyraz ale neveim jak to napisat..osvaldo napísal:ale ja nehovorim nič o samsungu...
sak som jasne napisal ze treba redukciu z 2.5 mm na 3.5mm
a ten link co som ty sem dal tak to je k handsffre k samsungu a kedze to ma tiez 2.5mm jack tak to bude na 100per. fungovcat alenze tam je len jedno sluchattko...to som dal ako inu moznost rozumies?
-
osvaldo
Medium Expert
a v nay elektrodome by to nemohli mať ??
znižuje sa nejak extremne kvalita ked je to cez tu redukciu alebo prečo radsej sluchatka s 2,5 mm.. ??
možen kupit hocijake sluchatka co maju 2,5 mm a budo určite fungovat , aj ked budu na iny mobil ( bolo mi ponukane na nokiu za 129 ale vraveli že by to hralo o polovicu slabšie )
omg s mojim mobilom tolko problemov nemam-mam w810i a tam som vsetko dostal
znižuje sa nejak extremne kvalita ked je to cez tu redukciu alebo prečo radsej sluchatka s 2,5 mm.. ??
možen kupit hocijake sluchatka co maju 2,5 mm a budo určite fungovat , aj ked budu na iny mobil ( bolo mi ponukane na nokiu za 129 ale vraveli že by to hralo o polovicu slabšie )
omg s mojim mobilom tolko problemov nemam-mam w810i a tam som vsetko dostal
-
Cenayus
Medium Professional
to cokill
ja som taku nekupi. kupil som upne inu fakt kvalitnu som snou max spokojny.....
riesil som ten problem s mobilom aj ja s jednim typkom co si kupil redukcie za 20sk v radiotely a kupilsi ich dokopy 5 lebo nedosadla nikdy ta redukcia uplne do konca a tym padom to musle obrusovat a dokaslal tak tych redukcii 5. na tom mobile ja taka obla hrana v kt. je take gumove ..vid foto a tym padom tam nedosadne ta redukcia. cela ta s tesca co som kupil je fajna mekka gumova...takze som zlahkostou obrezal a dosadla prefektne pozrite foto....
a kvalita sa urcite nijak nezmensi.,..(domienka)
..a k tym sluchtka uz len pri cene 129sk je to jasne ze ta kvalita zvuku bude nahovno..ako som vravel..kup si sluchatka k iPODU..maju jack 2,5mm (niektore alebo aj vsetky).... alebo k roznym mp4 prehravacom tie maju 2.5mm jac(kamos dostal na vianoce mp4 prehravac ama k nemu sluchatka s2.5mm jackom..ale od vtedy co mi to vravel som snim nebol ale hned v prvy den v skole vyskusam tie jeho sluchatka a dam vediet ci to pojde....a myslim si ze to rozhodne pojde!!!)
takze odpoved znie jasne pojde ty uplne hocijake sluchtka s 2.5mm jackom.....ovsem ked dosadne ten jack krasne:-))
mozte lock vyriesene:D
ja som taku nekupi. kupil som upne inu fakt kvalitnu som snou max spokojny.....
riesil som ten problem s mobilom aj ja s jednim typkom co si kupil redukcie za 20sk v radiotely a kupilsi ich dokopy 5 lebo nedosadla nikdy ta redukcia uplne do konca a tym padom to musle obrusovat a dokaslal tak tych redukcii 5. na tom mobile ja taka obla hrana v kt. je take gumove ..vid foto a tym padom tam nedosadne ta redukcia. cela ta s tesca co som kupil je fajna mekka gumova...takze som zlahkostou obrezal a dosadla prefektne pozrite foto....
a kvalita sa urcite nijak nezmensi.,..(domienka)
..a k tym sluchtka uz len pri cene 129sk je to jasne ze ta kvalita zvuku bude nahovno..ako som vravel..kup si sluchatka k iPODU..maju jack 2,5mm (niektore alebo aj vsetky).... alebo k roznym mp4 prehravacom tie maju 2.5mm jac(kamos dostal na vianoce mp4 prehravac ama k nemu sluchatka s2.5mm jackom..ale od vtedy co mi to vravel som snim nebol ale hned v prvy den v skole vyskusam tie jeho sluchatka a dam vediet ci to pojde....a myslim si ze to rozhodne pojde!!!)
takze odpoved znie jasne pojde ty uplne hocijake sluchtka s 2.5mm jackom.....ovsem ked dosadne ten jack krasne:-))
mozte lock vyriesene:D
- Prílohy
-
- a konec trapenia..
- krasne zasunutie(lol).jpg (10.92 KiB) 1049 zobrazení
-
- takto tam je ten bok. ktory zavadzia dosadnutiu redukicie (tym padom pojde len jedno sluchatko lebo nepojde vobec)
- ta hrana.jpg (11.07 KiB) 1049 zobrazení
-
- takto tam je ten gumenny kryt
- gumenny kryt.jpg (10.68 KiB) 1049 zobrazení
-
- takto som si to orezal s uplnou hladkostou
- zblizka orezane.jpg (6.64 KiB) 1049 zobrazení
-
- takto vyzera ta redukcia ked som ju kupil
- redukcia.jpg (11.28 KiB) 1049 zobrazení
-
Cenayus
Medium Professional
ovsem sa presvedc ci ej to nauzaj 2.5mm jack rozoznas to urcite a hlavne sa pozri natuiu koncovku ci dostadne uplnee..a ak nie ci sa bude dat s nej odreraz kusok tak 1mm......osvaldo napísal:vidiš
i-pod by ma nenapadol..diki za radu a hned zajtra skočim do nay a kupim
diki ( krsna bude mat vo vlaku co pocuvat )
//ete edit:-)
napis potom ako si dopadol ci uz tu alebo sukromnu spravu ake sluchatka si kupila za kolko ok...
-
osvaldo
Medium Expert
kupil som redukciu v nay za 99 sk a všetko šlape
http://www.roden.sk/prislusenstvo_nahlad.php?pic=126-v
sluchatka su klasicke s regulaciou hlasitosti z discmanu
http://www.roden.sk/prislusenstvo_nahlad.php?pic=126-v
sluchatka su klasicke s regulaciou hlasitosti z discmanu