Lak na nechty :-D

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Lak na nechty :-D

Príspevok od používateľa Runes »

no nevedel som kam to zaradit hardwear to neni softwear tiez nie :-D
Proste hladam lak na nechty podla moznosti priesvitny ale hlavne nech je trvacny a tiez by mohol rychlo schnut aku znacku mi odporucite :-) potrebujem to na Frisbee lebo zacinam s freestylom a strasne sa stiepia nechty pritom uz som zabavil mamin ale to je daky co vyraba Dmdrogerie a ten vydrzi asi tak 15 minut a lakujem znova :-)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ked hladas nieco trvacneho, tak by som urcite nesiahala po privatnych znackach typu DM.... :wink:
Odporucam od LaRoche - predaj len v lekarnach. Je to ochranny lak proti stiepeniu nechtov a je fakt kvalitny. Pripadne lacnejsia a bezne dostupnejsia verzia - nieco od Manhattan (najdes v kazdej drogerii).
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

jo tie co spominala zuzkazuzka som pouzival ked som intenzivnejsie hraval na gitaru. no zistil som ze mi ovela viac pomaha bojovat proti pricine, stiepenia nechtov. mne velmi pomohol zvyseny prijem zinku.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

mastermind napísal:jo tie co spominala zuzkazuzka som pouzival ked som intenzivnejsie hraval na gitaru. no zistil som ze mi ovela viac pomaha bojovat proti pricine, stiepenia nechtov. mne velmi pomohol zvyseny prijem zinku.
presne tak. samozrejme je ovela efektivnejsie doplnat organizmu potrebne latky. ja by som ti poradila este aj kremik a vitamin E.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Ja som pouzival ASTOR - Diamond Extra Hard na spevnenie...
Tak isto ked som sa isiel napr lyzovat alebo Kopat krumple.. (prevencia :wink: )
ved naj horsie co sa moze gitaristovi stat je zlomeny nechet... palec :(

OT: Na lyziarskom pri jednom pade som si nalomil nechet... tak po prichode do chaty som si isiel kupit sekundove lepidlo.. dosiel na chatu nakydal na nechet(na izbe na mna cumeli jak na UFOna :lol:), vysusil, zapilnikoval a nechet vydrzal az kym nevyrastol :wink:

ovsem cesta doplnania vitaminov je zlozitejsia no ucinejsia... a ovsem nechty sa prisposobia.. ak sa ti budu nechty stiepat, prirozdene zacnu hrubnut :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hehe no vitaminy su super vec ale tie mi nepomozu vyliezt na kopec (inak mimochodom aj tak ich vsetky tusim papam rano jak dochodca 30 tabletek na ranajky) :-D lebo keby som mal tvrdsie nechty tak to vydrzi mozno o 15 min dlhsie lebo ten tanier rotuje vlastne ne konci nechta cize ho ohyba a tam je ten problem a staci mala nerovnost na povrchu a bzum nechet rozbity ako lak tomu zatial uspesne brani, inak vela ludi pouziva na tuto cinost umele nechty ale ze by sa mi zrovna chelo lepit nechty a potmo odlepovat to zrovna nemozem povedat bo roit to asi 20x denne huh no nic moc mimo toho ze unas sa nedaju zohnat freestylove nechty ale len klasicek lepacky pre baby :D

zuzka a co to kostuje ten v lekarni a ten manhaton ??? aspon cca bo ked to je do 300 tak to je pohoda
SRneC
Addict
Addict

Runes napísal:hehe no vitaminy su super vec ale tie mi nepomozu vyliezt na kopec (inak mimochodom aj tak ich vsetky tusim papam rano jak dochodca 30 tabletek na ranajky) :-D lebo keby som mal tvrdsie nechty tak to vydrzi mozno o 15 min dlhsie lebo ten tanier rotuje vlastne ne konci nechta cize ho ohyba a tam je ten problem a staci mala nerovnost na povrchu a bzum nechet rozbity ako lak tomu zatial uspesne brani, inak vela ludi pouziva na tuto cinost umele nechty ale ze by sa mi zrovna chelo lepit nechty a potmo odlepovat to zrovna nemozem povedat bo roit to asi 20x denne huh no nic moc mimo toho ze unas sa nedaju zohnat freestylove nechty ale len klasicek lepacky pre baby :D

zuzka a co to kostuje ten v lekarni a ten manhaton ??? aspon cca bo ked to je do 300 tak to je pohoda
Ty robis frisbee ano??? Neviem si dost predstavit ako pri lietajucom tanieri mozu trpiet nechty :o
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

dawo napísal:Ty robis frisbee ano??? Neviem si dost predstavit ako pri lietajucom tanieri mozu trpiet nechty :o
trocha mimo temy ale nechty su to co tam najviac trpi zle chytenie a pod = naraz do nechtov v lepsom pripade rozstiepeny koncek v horsom totalne rozcuckovany to sa mi stalo raz a neni to buch vi co ked mas stredom nechta prasklinu a furt sa ti rozpadavaa zakvacuje do veci aj to dost boly a citaj moju otazku ja to cem hlavne koli freestyleu lebo tam sa toci tanier na nechte a dost sa pritom odiera sak kukni toto video hned na zaciatku si vsimni ako ma disk na prste on sa mu pritom toci http://video.google.com/videoplay?docid ... 95146961&q
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no tak tu som ja v akcii
http://video.google.com/videoplay?docid ... 2619199816
trocha sa to nedari bo to je disk na ultimate ktori sa tak nesmyka a je aj dost obity cize male jamky na jeho dne rapidne znizuju moznost pekneho plynuleho tocenia

no a novsia verzia videa :-D
http://video.google.com/videoplay?docid ... 3054567743
SRneC
Addict
Addict

:o to som netusil co sa s tym da robit.....
da sa to robit aj s obycajnym tanierom z tesca? ci treba nieco specialne.. :?:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

dawo napísal::o to som netusil co sa s tym da robit.....
da sa to robit aj s obycajnym tanierom z tesca? ci treba nieco specialne.. :?:
no s tesco tanierom to moc nejde mozno ked by si zacinal s nim tak hej ale ja som to chcel skusit ale neslo mi to lebo je ten tanier maly a dost lahucky ale normal freestyle tanier neni drahy stoji 350sk a na www.discline.com si ho objednas a platis len disk postovne balne nie (na stranke ked zadas slovensku verziu daj v lavo SKY STYLER to su freestylove lebo tie ultra star su na ultimate konkretne v tom videu ho mam aj ja ale nemaju taku klzavost ako tie freestylove) a to co je v tom videu je nic to je menej nez zaklad to som sa stihol naucit za par dni si kukni na video.google.com daky frisbee freestyle to su veci :-)
Knjaz Varggoth
Medium Expert
Medium Expert

Re: Lak na nechty :-D

Príspevok od používateľa Knjaz Varggoth »

Runes napísal:no nevedel som kam to zaradit hardwear to neni softwear tiez nie :-D
Proste hladam lak na nechty podla moznosti priesvitny ale hlavne nech je trvacny a tiez by mohol rychlo schnut aku znacku mi odporucite :-) potrebujem to na Frisbee lebo zacinam s freestylom a strasne sa stiepia nechty pritom uz som zabavil mamin ale to je daky co vyraba Dmdrogerie a ten vydrzi asi tak 15 minut a lakujem znova :-)
a co tak si ostrihat nechty?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Lak na nechty :-D

Knjaz Varggoth napísal:a co tak si ostrihat nechty?
lol citaj temu a potom spamuj ja potrebujem dlhe nechty, no dlhe, mierne dlhe aby som mal nacom tocit tanier
Napísať odpoveď