Kúpa LCD TV

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
skurud-hay
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Kúpa LCD TV

Príspevok od používateľa skurud-hay »

Rád by som vedel váš názor na tento LCD TV http://www.orava.info/fkh/default.asp?c ... tiid=22318 hlavne čo sa týka odozvy bo ho chcem používať aj ako Monitor k PC. Ak máte lepšiu vec čo sa oplatí kúpiť budem rád za každý príspevok.
Dík.
Jeremi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jeremi »

ten link uz nieje funkčny "tovar nebol najdeny"
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Jeremi: Zmaz si tu ciarku na konci linku ;)
skurud-hay
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Jeremi: Zmaz si tu ciarku na konci linku ;)
Dík za postreh už som to opravil a malo by to fungovať.
Jeremi
Medium Star
Medium Star

nema tento lepsie parametre? http://www.sofos.sk/default.aspx?nid=8& ... od_id;6253

a keby si bol ochotny si trocha priplatit za kvalitu tak tu mas vyhodny set http://www.sofos.sk/default.aspx?nid=8& ... od_id;7211
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Moja skromná rada: dnes sa už neoplatí kupovať žiadny TV bez digitálneho tunera (dvb).
Po prechode na digitálne vysielanie bude treba pripájať takýto tv cez settop box (a samozrejme potom používať dva diaľkové ovládače). Pravdepodobne bude signál v káblovej televízii aj ďalej analógový, ale aj tak, je lepšia investícia, ak má tv aj digitálny tuner (ani jeden s tých, čo sú tu linky nemá digitálny tuner).
Jeremi
Medium Star
Medium Star

chrono napísal:Moja skromná rada: dnes sa už neoplatí kupovať žiadny TV bez digitálneho tunera (dvb).
Po prechode na digitálne vysielanie bude treba pripájať takýto tv cez settop box (a samozrejme potom používať dva diaľkové ovládače). Pravdepodobne bude signál v káblovej televízii aj ďalej analógový, ale aj tak, je lepšia investícia, ak má tv aj digitálny tuner (ani jeden s tých, čo sú tu linky nemá digitálny tuner).
no to nema ale daj mi aspon jeden link na LCD TV do 20tis co ho ma
chrono
VIP
VIP

Jeremi napísal:no to nema ale daj mi aspon jeden link na LCD TV do 20tis co ho ma
S tou cenou máš pravdu. Najlacnejšie LCD s digitálnym tunerom stoja okolo 30000Sk.
Jeremi
Medium Star
Medium Star

chrono napísal:S tou cenou máš pravdu. Najlacnejšie LCD s digitálnym tunerom stoja okolo 30000Sk.
to ano
Mr.Pablo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mr.Pablo »

NEKUPOVAT ORAVU, NEKUPOVAT ORAVU....CENY IDU PRETO DOLU, LEBO ICH KUPILI TURCI....MAM INFORMACIE OD ROZNYCH FIRIEM, CO PREDAVAJU ORAVY, ZE KAZDY DRUHY PRODUKT SA IM VRACIA NA REKLAMACIU...

S tymi Turcami neviem na 100%, ci to je pravda, ale s tymi reklamaciami to je na 100% pravda...
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

a to ako ten digitalny tuner je dobry na to, ze teraz ked mam DIGITV taq nepotrebujem pouzivat ten dekoder??? alebo ako? moc sa do toho nevyznam! daj link na nejaky telkac (LCD or plazma) do 40000 max 45000 s uhloprieckou okolo 90cm co ma ten digitalny tuner, ak je to na to dobre!
skurud-hay
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

A čo poviete na toto, asi lepšia varianta ako to pred tým http://www.nay.sk/gooddetail.do?pid=94428
chrono
VIP
VIP

Skolacik napísal:a to ako ten digitalny tuner je dobry na to, ze teraz ked mam DIGITV taq nepotrebujem pouzivat ten dekoder??? alebo ako? moc sa do toho nevyznam! daj link na nejaky telkac (LCD or plazma) do 40000 max 45000 s uhloprieckou okolo 90cm co ma ten digitalny tuner, ak je to na to dobre!
Za tie peniaze má digitálny tuner takmer čokoľvek :) napr.: philips-32pf7531d. Momentálne je pozemné vysielanie analógové. Digitálne vysielanie je výhodnejšie (pre vysielateľov) z toho dôvodu, že do pásma, kde je dnes jeden program, sa zmestí niekoľko digitálnych programov. Neviem ako na Slovensku, ale v Čechách sa už začalo vypínanie analógových vysielačov (postupne budú vypnuté všetky). Skús pozrieť www.dvbt.sk
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

skurud-hay napísal:A čo poviete na toto, asi lepšia varianta ako to pred tým http://www.nay.sk/gooddetail.do?pid=94428
na to ani nemysli
chrono napísal:Za tie peniaze má digitálny tuner takmer čokoľvek :) napr.: philips-32pf7531d. Momentálne je pozemné vysielanie analógové. Digitálne vysielanie je výhodnejšie (pre vysielateľov) z toho dôvodu, že do pásma, kde je dnes jeden program, sa zmestí niekoľko digitálnych programov. Neviem ako na Slovensku, ale v Čechách sa už začalo vypínanie analógových vysielačov (postupne budú vypnuté všetky). Skús pozrieť www.dvbt.sk
Uz dnes mozu digitalny signal prijimat v okoli Blavy, Banskej Bystrice, Zvolena, Kosic a Presove
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

chrono napísal:Za tie peniaze má digitálny tuner takmer čokoľvek :) napr.: philips-32pf7531d. Momentálne je pozemné vysielanie analógové. Digitálne vysielanie je výhodnejšie (pre vysielateľov) z toho dôvodu, že do pásma, kde je dnes jeden program, sa zmestí niekoľko digitálnych programov. Neviem ako na Slovensku, ale v Čechách sa už začalo vypínanie analógových vysielačov (postupne budú vypnuté všetky). Skús pozrieť www.dvbt.sk
no no no vela televizorov nema dvb tunery ... sony to maju skoro vsetky ale co budem mat z dvb-cka ked majo skoro vsetky kontrast len 1500:1 (ble) ... ma to aj zopar philipsov ale aj tak vacsinou su bez DVB ... osobne si radsej kupim kvalitu a budem mat dalsi ovladac (na ten tuner) ...

BTW nevie nahodou niekto kedy sa na slovensku zacne vysielat v HD ? THX
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

co je paradicka je tento Philips 32PF9830,ale aj tak SONY uz minulotyzdennym testom odfajcilo vsetkych vyrobcov zavedenim Live Colour Creation s novou vybojkou typu CCFL,cim sa rozsiruje farebne spektrum o caca 30% a to je pre ludske oko dolezite a nie tych 16 miliard farieb,cim klamu zakaznika,vrchol televizorov

http://elektro.24hod.sk/index.php?page=11&itm=1366
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

canopus napísal:co je paradicka je tento Philips 32PF9830,ale aj tak SONY uz minulotyzdennym testom odfajcilo vsetkych vyrobcov zavedenim Live Colour Creation s novou vybojkou typu CCFL,cim sa rozsiruje farebne spektrum o caca 30% a to je pre ludske oko dolezite a nie tych 16 miliard farieb,cim klamu zakaznika
no ja som osobne este nevidel LCDcko od SONY s obrazom ktory by sa mi pacil ... a to CCFL zrejme vyvynul SAMSUNG ... niekde som cital ze vsetky LCDcka pre SONY vyraba samsung a tieto CCFL mali aj byt iba pre samsung tak o tom ze je to v SONY pocujem prvy krat ...
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mikkimikki napísal:no ja som osobne este nevidel LCDcko od SONY s obrazom ktory by sa mi pacil ... a to CCFL zrejme vyvynul SAMSUNG ... niekde som cital ze vsetky LCDcka pre SONY vyraba samsung a tieto CCFL mali aj byt iba pre samsung tak o tom ze je to v SONY pocujem prvy krat ...
hehe a preco si ho tam oni nedavaju,srandista :lol:
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

canopus napísal:hehe a preco si ho tam oni nedavaju,srandista :lol:
ehm ...

Kód: Vybrať všetko

http://www.shop-it.sk/tscomputer/?Mode=Sti&StiId=65021
LCD TV 32"(82 cm), 16:9, dynamický kontrast 6000:1, svietivosť 500 cd/m2, rozlíšenie 1366x768, LCD panel S-PVA, podsvietenie New CCFL (zobrazí až o 38 % viac farieb), 25,7 mld, HD Ready, Odozva 8ms, Pozorovací uhol 178?, 3D hrebeňový filter, 4 obrazové režimy, multimemory slot, USB slot, DNIe technológia, SRS TruSurround XT, Game mode, Hotel mode, PIP (1 tuner), picture freeze, plug&play, sleep timer/off timer, 2xHDMI, 2xSCART, Component(Y/Pb/Pr, L/R), Composite, L/R- zadný aj bočný, S-Video- zadný aj bočný, PC in (VGA, WXGA), TXT 1000 strán, bočný výstup pre slúchadlá, otočný podstavec 20? v cene
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mikkimikki napísal:ehm ...

Kód: Vybrať všetko

http://www.shop-it.sk/tscomputer/?Mode=Sti&StiId=65021
LCD TV 32"(82 cm), 16:9, dynamický kontrast 6000:1, svietivosť 500 cd/m2, rozlíšenie 1366x768, LCD panel S-PVA, podsvietenie New CCFL (zobrazí až o 38 % viac farieb), 25,7 mld, HD Ready, Odozva 8ms, Pozorovací uhol 178?, 3D hrebeňový filter, 4 obrazové režimy, multimemory slot, USB slot, DNIe technológia, SRS TruSurround XT, Game mode, Hotel mode, PIP (1 tuner), picture freeze, plug&play, sleep timer/off timer, 2xHDMI, 2xSCART, Component(Y/Pb/Pr, L/R), Composite, L/R- zadný aj bočný, S-Video- zadný aj bočný, PC in (VGA, WXGA), TXT 1000 strán, bočný výstup pre slúchadlá, otočný podstavec 20? v cene
troska som badal,uz aj LG ma ccfl technologiu a dokonca ju mali aj pred 2 rokmi ale to iba pre vojenske firmy vyrabala americka firma bosstar,takze bohvie kde je pes zakopany,aj tak vsetky projekty su zalozene na vojenskej technologii,i ked mozne to je v spolupraci SONY a SAMSUNG :D,bohvie,mozno mas pravdu neviem,ale mne sa zsae viac pacia sonacke obrazovka ako tie samsungacke,ale to je predsa jedno 100 ludi 1010 chuti,no nie?
Napísať odpoveď