pocas strednej som obcas daky ten zarobok mal okrem 4 rocnika de som mal platenu prax minimal 1500 za 8 dni v mesiaci potom som studoval 1 semester na FEI odtial som napoli vyletel napoli odisiel isiel som robit mesiac som robil v jednej nemenovanej ale svetoznamej firme vyrabal som rozvadzace tam som mohol zarabat cca 25 000 ale nebavilo ma to odrobil som tak lazo plazo jeden mesiac dostal som dakych 16 000 a videsen potom som pol roka robil u kablovky (stredoskolska prax) tam to bolo 10 000 mesacne + 90sk gastro denne + tringelty + darceky + bokovky (s papierom za 1 000 bez papiera za 500) ale pochopil som ze bez skoly to je onicom tak teraz studujem na Sjf cize SKOLAAAAAAAAAAAAAAAA
Mnoo ja este stale studujem na stredne
Ale studujem obor digitalnych medii a v buducnosti by som bud chcel ist studovat niekam 3D grafiku a jej spracovanie, FITKU alebo Filozoficku fakultu
Ja som pred dvoma mesiacmi zanechal štúdium na TUKE po 2mes , matika ma odrovnala a pri hľadaní práce som vlastne zistil že ani sám neviem čo chcem v živote robiť, závidím tým, čo majú prácu a baví ich
no mam novu pracu ( no cca 4 mes. ) a ako inak netcafe, rocna prax stacila, a dostal som ponuku co sa len tak neodmieta ( no tak povediac najlepsia netcafe v meste ) cize nestazujem sa, akurat ta pracovna doba, no.... od 10 do 10, plus som robil cele sviatky
No ale aspon nesedim doma na zadku a nevizieram rodicou
Študujem. Teším sa a zároveň sa aj neteším až skončím. Teším sa preto, že ma čaká nový život, koniec školy, nové možnosti, ale mám z toho aj rešpekt, lebo viem, že to nebude o nič lahšie, ako škola..