11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
sWEd - lenze je rozdiel pozerat program typu "bol to ladin, spadlo to preto lebo medved" a program kde to presne vysvetlia, aby to aj blbec pochopil, uplne polopatisticky, logicky - to co pozerali švík, tak to len povedia že to tak bolo, ale nerozoberú to z hľadiska konštrukcie budovy, fyzikálnych zákon, reality, len povedia tvrdenie
V prvom rade sa na mňa nehnevaj , ale si na smiech ,no v poriadku - takže každý , kto tomu neverí - nerozmýšľa , iba papagájuje ...artabanes napísal:schw33k - ehm, ja to nepovažujem za pravdu, ona to pravda je. skôr ty považuješ za pravdu niečo, čo si videl v tv, bez použitia rozumu. pravda je to, že to bola plánovaná demolácia, inak by to mohlo byť len vtedy, ak by neplatili fyzikálne zákony, a tie platia, takže to inak byť nemohlo. toto je 100% pravda.
kto hovorí niečo iné, prezentuje iba vlastný názor, bez jediného dôkazu, iba papagájuje to čo počul/videl v tv. - vlastnosť ľudí, ktorí nepoužívajú rozum je ešte tá, že kto pošpiní ich vieru (to jest niečo bez dôkazu), tak tomu nadávajú a toho znevažujú - toto vidno krásne na enterovi - ja som napísal pravdu, ktorá je v rozpore s jeho vierou, a on mi napísal že som idiot - takže ja by som dal preventívne švíkovi ban (ešteže nemám takú moc)
a ešte niečo, švík, enter a ostatný veria v to, že 11.9.2001 prestali v New York, USA platiť fyzikálne zákony, my ostatný vieme že také niečo nie je možné, ale ľudia musia v niečo veriť, tak nech si deti veria
A ty ? Keď sa to stalo , ty si vstal doma a s palcom v papuli Ťa napadlo , že to bol podraz lol , áno ? Nie , videl si nejaký dokument no a uveril si tomu , to je všetko , uveril si všetkému čo si videl , a teraz to tu iba papagájuješ
Je mi až zle z toho , ako považuješ každého , kto nemá s tebou rovnaký názor za kkta , uvedomuješ si to vlastne ?
Uvedomuješ si , že niesi stred vesmíru ? Že niesi všeboh ..
Uvedom si to už prosím Ťa v tej gebuli tvojej
// nerozumiem čo ešte sedíš doma , už si mal brať transparent a naklusať do USA , už si mal byť v každom denníku na svete , už si mal byť v médiach ..
-
Kosh
King
schw33k - ehm, presne ako som povedal, celý tvoj príspevok je o tom, ako mňa uraziť/znemožniť - a presne to som aj čakal.
ja som videl v tom dokumente vyvrátenie oficiálnej verzie udalosti - to nie je o viere, jednoducho pri náraze toho lietadla sa tá, iba vďaka tomu nemohla zrúťiť - analógia - keď domňa narazí vrabec, nezrútim sa na zem - chápeš? ono sa tomu vraví logika, ale aj iq - kto má toho málo, verí klamstvu, a ešte nadáva tomu kto neverí tomu istému klamstvu - ja som nikoho neurazil, ani som nikomu nevynadal - iba som poukázal na to, že ty nedokážeš premýšľať nad faktami, používať logiku, rozmýšľať - to je konštatovanie skutočnosti, nie urážka
ja som videl v tom dokumente vyvrátenie oficiálnej verzie udalosti - to nie je o viere, jednoducho pri náraze toho lietadla sa tá, iba vďaka tomu nemohla zrúťiť - analógia - keď domňa narazí vrabec, nezrútim sa na zem - chápeš? ono sa tomu vraví logika, ale aj iq - kto má toho málo, verí klamstvu, a ešte nadáva tomu kto neverí tomu istému klamstvu - ja som nikoho neurazil, ani som nikomu nevynadal - iba som poukázal na to, že ty nedokážeš premýšľať nad faktami, používať logiku, rozmýšľať - to je konštatovanie skutočnosti, nie urážka
-
mastermind
VIP
-
erytrocyt
VIP
Artabanes, ak má niekto iný názor ako ty alebo ja, neznamená to že má malé IQ. Sry za OT.artabanes napísal: ono sa tomu vraví logika, ale aj iq - kto má toho málo, verí klamstvu, a ešte nadáva tomu kto neverí tomu istému klamstvu
//mastermind: to je pravda, ale artabanes ma velku slabost pre svoje iq.
-
Kosh
King
eritrocit - to nie je iný názor - je skutočnosť že to bola demolácia - kto popiera to čo je fakt, tak nie je niečo v poriadku z jeho iq - to ako keby som ja povedal že zem je guľatá a ty že to je len môj názor - a pritom je to fakt
švík - ticho je preto, lebo ľudia ovládajúci média nedovolia niečo také zverejniť (hlavne preto, že si nechcú pohnevať usa) - a v usa sa o tom nehovorí, pretože tam nie je až taká sloboda, ako si to všetci myslia. o tom viac v téme sionizmus
švík - ticho je preto, lebo ľudia ovládajúci média nedovolia niečo také zverejniť (hlavne preto, že si nechcú pohnevať usa) - a v usa sa o tom nehovorí, pretože tam nie je až taká sloboda, ako si to všetci myslia. o tom viac v téme sionizmus
? nauč sa najprv písať , potom tu mudruj o iqz jeho iq
opakujem posledný krát , nauč sa brať aj iné názory , nemysli si o sebe , že si zhltol všetkú múdrosť sveta a nepovažuj každého hneď za idiota
osobne , **censored**, ale zbytočne sa budem vytáčať
týmto pádom som aj skončil , nepresvedčil si ma , že si Amíci samopodmínovali WTC ,maximálne si odverklíkoval čo si videl ( skoro ako ja Lol ) takže budem rád ak na mňa už nebudeš s tými tvojimi grcanicami reagovať
// Upravil Tomasito
Ti, ktori viete dobre po anglicky, pozrite si toto:
http://video.google.com/videoplay?docid ... 3248&q=WTC
http://video.google.com/videoplay?docid ... 3248&q=WTC
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
a tu pre zmenu 1apol hodinove video http://video.google.com/videoplay?docid ... feed&hl=en
ale so slovenskymi titulkami.
ale so slovenskymi titulkami.
-
jin
VIP
Rad by som sa vas spytal na fakt uvadzany vo filme In Plane Site. Je uvadzany v 31 minute a hovori o zazname CNN ktory ukazuje 50-60 poschodi vysoky stlp dymu este vtedy, ked obe budovy este stoja
Ak by to tak bolo, preco tento zaber nebol prepierany aj v 2nd Edition?
A celkovo sa mi zda byt aj In Plane Site menej vierihodny ako 2nd Edition.
Vyjadrite sa...
Ak by to tak bolo, preco tento zaber nebol prepierany aj v 2nd Edition?
A celkovo sa mi zda byt aj In Plane Site menej vierihodny ako 2nd Edition.
Vyjadrite sa...
mam taky pocit, ze cela tato diskusia sa vedie jednym smerom...su dve skupiny ludi a kazda sa snazi presvedcit tu druhu ze prave oni maju pravdu...
mne je v podstate uplne jedno ci si to urobili amici sami alebo to bola cisto praca teroristov...uz sa to stalo...ide o to aky to malo a ma dopad na celu spolocnost
mne je v podstate uplne jedno ci si to urobili amici sami alebo to bola cisto praca teroristov...uz sa to stalo...ide o to aky to malo a ma dopad na celu spolocnost
-
*Barborka*
Medium Expert
http://85.159.105.61/911/Loose.Change.2 ... iD-ConCen/*Barborka* napísal:Pls fest si to cem pozriet tak ten dokument dajte este raz nanho download bo ten uz nejdediky moc
-
*Barborka*
Medium Expert
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
pozri radsej toto: http://video.google.com/videoplay?docid ... feed&hl=en*Barborka* napísal:Hmm dakujem ale ten link co si dal tak som to zacala tahat a ma to 600MG ...
je to s titulkami a je to omnoho lepsie.