Je to mania ako bola okolo Backstreetyboys, Nsync a podobnymi dievcenskymi a chlapcenskymi skupinami ... casom ten osial opadne a zabudne sa na nich... preto sa netreba rozculovat nad tym
je to uplna sracka clovek ani nevie ktory z nich je chlapec alebo dievca mozno su to hybridi nech ten spevak ak ho tak nazvat nech najprv zacne mutovat ved mu tece materske mlieko po brade nejaka organizacia ich vybrala dala im peniaze a chote sa vytrcat pred svetom uplny sajrajd a nevedia drzat ani hudobne nastroje ten co hra na bicich by som mu dal hrniec jednoducho povedane male deti ktore sa hraju na velkych a chcu byt tvrdi a drsni
Schre! napísal:ved to,ze teraz som nasiel svoj styl.mna to bavi a na tom nic nezmenite,nikto,a myslis,ze v skole sa mi nesmeju?haha de...ale je mi to v pi*i,ja mam svoj nazor a toho sa drzim,nech mi hovoria co chcu.
vska to je v poho ze mas svoj stýl ale drzat sa TH to je chore!
o takychto typkov ma praveze (svet?) bulvar,obecenstvo rado Sak priklad je tato tema...Ma uz takmer 18 stranok... (a to vsetko preto lebo su "trapni" atd..)Ale im to vynasa peniazky to ze sa o nich verejnost zaujima...
nie pokemoni uz boli male deti sa na ne hrali a vyskakovali z okna pridu na scenu nejake ine decka 10 rocne ktore budu hrat na hrncoch a na hrackarskych gitarach
Akoze fakt biedna skupina na ich obhajobu poviem tolko ked som videl ich spevaka pvy krat tak som si povedal jake ploche dievca chlapci su taky zzenstili preto na nich ludia letia
podla mna je to len obchodny tah....chvilkovy osial , ktory pominie....ved uvidime ako dlho este vydrzia na hudobnej scene......maju mladych fanusikov,lebo aj oni su mlady a su nieco,co ostatny nieje,tak ich obdivuju... ale fanusici starnu ako aj oni a o par rokov ich nebude chciet nikto ani len pocut....nie to este vidiet.............................moj nazor
je mozne ,ze aj on aj dievcata maju rovnaku orientaciu je to parodia na chlapca , ale aj nazorny priklad hovoriaci nieco v zmysle "asi takto by sme nemali vyzerat"