Som sa len tak hral s maxom a skocil mi do usmevu blby tien a neviem preco je taky aky je. Najprv ma zarazilo to, aky hranaty je ten tien, ten mi sice az tak nevadi ale ten co je vo vnutry toho pohara ci co z toho vzniklo. Mi vadi ze vyzera tak jak odrezany abo co. Taky divny je
Mi pomozte prosim, ze preco to tak robi a ako to mam zmenit k normalu.
Dik do predu
predpokladám že v scéne mas omni light . aj keď nie klikni na svetlo a v nastaveniach vypni tieň a máš . . alebo prípadne prepni na najkarjšie jemnejšie area shadow
ten tien som tam cel a robi mi to aj pri area shadows, ale ten sa skor hodi na slnko, jak na umele osvetlenie z blizka. Nevies, ci by pomohlo dat tam nejake ine svetlo?
davidman napísal:ten tien som tam cel a robi mi to aj pri area shadows, ale ten sa skor hodi na slnko, jak na umele osvetlenie z blizka. Nevies, ci by pomohlo dat tam nejake ine svetlo?
Normalne na omni light alebo co ti to osvetluje prepni na raytraced alebo adv. raytraced shadows
Ludia, smrt dneska. Zapnem maxko, ze vyskusam sa s tou scenou pohrat a som len vymazal zbitocne svetla co som tam mal, bo sa mi to zdalo lepsie a som dal render a ...
Rozdiel v tieni nenormalny, nechapem vobec, ze co predtym mi to tak blbo robilo