Hm a prečo myslíš že nie?Tu je to normálne že keď pošle rodič nejaké dieťa po nejaký chľast keď je práve u ních nejaká návšteva tak v pohode predajú.Ale áno prehnal som to.Mali 10-11 ale dosť mlado vyzerali tak som blbosť napísal...gfru napísal:lol 4dcl vina a je ozratyTo vino by im ani nepredali.
Kedy ste sa prvý krát ožrali?
V 14-tich v lese so spoluziakom a starsimi kamosmi. S mojou naivnou hlavou som si myslel, ze budeme iba opekat
Nakoniec ma presvedcili, aby som si potiahol aspon z vodky. Bola to kvalitna absolutka, nepalila v hrdle takze som exol asi 3 deci
Pamatam sa, ze v ten den mama letela na dovolenku, tak som sa skoro musel vratit domov. Ked sa dostavili suchoty, zistil som ze som stratil flasku. Tak som sa teda bycykloval dalej, trocha som zabludil, a ako som tak bludil v lese, natrafil som na svoju stratenu flasu. Takze som sa tam bicykloval dokola
A najviac som bol v 17-tich na Gotku. Nalacno som vypil asi 7 dcl vodky. Posledne spomienky mam okolo osmej vecer, dalsie az okolo druhej rano pri Slovenskej sporitelni. Neviem ako som sa tam dostal
A najviac som bol v 17-tich na Gotku. Nalacno som vypil asi 7 dcl vodky. Posledne spomienky mam okolo osmej vecer, dalsie az okolo druhej rano pri Slovenskej sporitelni. Neviem ako som sa tam dostal
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
heh,,dobra tema. Ja som bol ozraty zatial len jeden krat a to 22.12.06 ked sme odchadzali zo skoly. Som sa este s 2 kamosmi dohodol ze si vypijeme (ved zacinaju prazdniny). Bolo to v Petrzalke...Mali sme celkom dobru slivovicu. Nevypil som nejak moc (2,5dcl) ale na to ze jaky som chudy a pil som to nalacno mi to stacilo....
-
Lord PROXI
King
-
pinacolada
Guru wannabe
no pil som take trošky uz od 14 ze trocha vina no prvy raz na trosky som sa ozral na silvestra 2005 ze som o sebe nevedel.som si rozbil hubu o zem a ani som to necitil,ale netikoval som ani mi rano nic nebolo.a prvy krat som grcal niekedy v marci 2005.kamos mal narodky a sme mali lacnu domacu malinu (52).a na druhy den rano som mal uplne pokazeny zaludok a jedine riesenie bolo 
-
Step256
Medium Star
ehm ako to tu citam takm sme sa tu stretli ... parita ochutnavacov alkoholu xiix.. no prvy krat to bolo ked som mal mat onedlho 16 xi a to som issiel z partiou kamosou kt. boli v tomto skuseny a oni 4-5 dcl rumu 40 % dali na ex a potom este davali takze ja som tam stal a nechcel som sa zahanbit a ja tiez ..skoro som sa pooo*****
stacilo asi 5-10 min. a uz som o sebe pomaly ani nevedel...v bare som len oprety o stol pozeral na hodinky a dotrez si pamatam ze bolo este len pol deviatej fnuk a chvala bohu zze sa mi nic horsie nestalo resp. mam na mysli vyplach zaludka a tak... cize celkom dobra skusenost ze nikdy nedrzat krok v tom v com som si vedomi ze to nemusi dopadnut prave najlespie 
-
Godfather
Medium Star
Jooouu to si budem asi vzdy pamatat
U kamarata na dedine na zaciatku prazdnin pred strednou skolou! Vtedy som aj prvykrat prisiel do styku s cigaretou si pamatam ze sme spali na tribune na miestnom ihrsiku podotykam bolo to bieleho dna!! Este stastie ze jeho rodicia boli v praci Dokial sa vratili tak sme aj pretriezveli 
-
Tailor
Medium Star
Re: Kedy ste sa prvý krát ožrali?
Asi teraz, zaujimava vec, ze ani chodit neviem, ale rozmyslam triezvo....
Uvidime zajta, chcem teraz pokracovat...
Uvidime zajta, chcem teraz pokracovat...