Ktora DVD napalka je najlepsia
-
dudinko
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Stacilo ked bolo medium len trosku skrabnute a hned vyhodila chybovu hlasku. Toto mi LG nikdy nespravila ani pri ciastocne dost poskrabanych mediach.hojko napísal: dudinko: Tvoj problem, ze ti necitala media, ked si do nech chcel dat gramofonove platne! LG a NEC su vyrovnane v napalovackach, ale lepsie vychadza NEC, co sa tyka zapisu aj citania.
veru to s tym citamnim mozem potvrdit, ked je problemove CD tak nec(3540A) vacsinou sklame, a v tedy skusim DVD-ROM LG(neviem uz aky model), ktora je sice starsia ale precita lepsie.brm napísal:Dovolil by som si čiastočne oponovať..Čo sa týka zápisu, určite je lepší NEC.. ale na tie poškriabané média.. NEC sa nechytá.. u mňa neprečítal cca 2 z 10 médií.. a LG číta všetko rad-radom bez zaváhania..
-
JohnFrusciante
Star
-
SOLlD
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ja samsung mam. Konkretne model SH-S182M a neni s nim najmensi problem. Slape ako ma...Predtym som mal LG GSA 4163B a nebol som s nou nejak velmi spokojny, sem tam sa jej nechcelo citat to co bolo napalene v inych mechanikach. Dokonca ani to co kamarat napalil v tom istom modeli.skura3 napísal:kamarede pricitaj recenzie na samsung a potom uvidis...su fakt kvalitne...a navyse väcsina modelov podporuje sata 8)za rozumnu cenu
-
JohnFrusciante
Star
No, vojna znaciek ako vidim... nebudem pisat ktore podla mna nestoja za nic, radsej napisem co mam ja a co odporucam... Momentalne mam na stroji doma PIONEER nejaku starsiu 108XL verziu a tu v compe mam DVR-111L (s labelflashom). Pioneer nieje OEM vyrobca, cize vnutro mechanik je skutocne pioneer. Tieto mechaniky mozem len doporucit. Kvalitny zapis, bezproblemove citanie, tiche. Inak doporucujem zaujemcom co nepoznaju tento web: www.cdr.cz tam su parametre a stovky testov mechanik v cestine.
-
JohnFrusciante
Star
http://justfuckinggoogleit.com/JohnFrusciante napísal:no hnedo-biele. ale kde mozem navrhnut co tam cem dat? je na to nejaky specialny program?