kinjeril napísal:K teme: Joooj synu, tak to ti nepoviem. Vies, neskusal som to, preco aj? Vody tam tecie od nepamati neurekom, tak nebudem neak "premienat" tuto chlorovanu. Este sa spytam, ta voda je aj neako lieciva? Ci ma neake "special" ucinky?
Reku, udajne ano aj nie... (vid. google). Ty by si sa vsak mal zamyslat skor nad tym, ako na tej tvojej chate co najrychlejsie zbuchat zurku hojko teamu, kde by sme tou tvojou vodou pre male deti splachovali opicu- o.i., pokial tam nemas latrinu ; ))
//kinjeril: No aj nad tym som sa uz zamyslal: ) Brany nasej chalupy su otvorene do koran: ) Daj cas a miesto vyskytu: ) A vodu pre deti nechaj tak, nechces predsa, aby nam zhrdzaveli od nej trubky?: D Jo este neco, vstup mozny len bez bab, doktore; )
Neviem...davno sme mali nejaku vodu(taku podobnu vodu...)myslim,ze sa to volalo Ziva H2O...len si matne spomynam,ze fotrik mi vravel,ze sa to vyraba cez nejake elektrody....Ale nic viac si napamatam....ale vazne bola ovela lepsia,ako ta normalna z vodovodu...a vyliecila mi aj plesen na nohe...ale podotykam,to bolo asi tak 5-6rokov spat....
ZitePunkom napísal:Neviem...davno sme mali nejaku vodu(taku podobnu vodu...)myslim,ze sa to volalo Ziva H2O...len si matne spomynam,ze fotrik mi vravel,ze sa to vyraba cez nejake elektrody....Ale nic viac si napamatam....ale vazne bola ovela lepsia,ako ta normalna z vodovodu...a vyliecila mi aj plesen na nohe...ale podotykam,to bolo asi tak 5-6rokov spat....
ku tej plesni na nohe - nebol to nahodou koloidny roztok striebra? S tym mam osobne a pozitivne skusenosti. O tej diamantovej vode som uz pocul, ale ako som hodil oci na tu stranku co tu uz bola dik, nemusim...
Stoporko napísal:ku tej plesni na nohe - nebol to nahodou koloidny roztok striebra? S tym mam osobne a pozitivne skusenosti. O tej diamantovej vode som uz pocul, ale ako som hodil oci na tu stranku co tu uz bola dik, nemusim...
Ved prave. To ma trochu odradza, ta stranka. Pripada mi to, ako keby boli na rovnakom hostingu, ako Vesmirni lide ...
Tym ale nechcem znevazovat podstatu temy
podla mna je to uplna blbost
este som sa s nou nestretol
zachvilu budu poniektory pit destilovanu vodu...
FU
Sommerová: Chtěla bych vám poděkovat za záchranu mého pejska, díky Diamantové vodě se mu uzdravila hlubší rána po havárii. Co se mne týká, přestaly mi tolik padat vlasy a vyčistila se mi pleť, cítím se mnohem lépe.
Daniela: Skvělý nápad, přidávejte víc zkušeností od lidí, zajímá mě to.
Kamil: Ano, několik lidí se ptalo, zda se ještě voda šíří a zda ještě funguje, když se na stránkách nic nedělo. Je potěšující, že zájem o vodu narůstá, zvláště v Praze a na Slovensku, a tak jsem chtěl pozměnit i tyto stránky. Vzkazy tu ale necháme pod heslem, na vtipálky tu nejsme zvědaví
Eva: Vidím, že jsou tu nějaké změny... Je to příjemné po té době kdy se tu nic nedělo.
Ja som to mal doma hmm chutila hhmm ako voda (ale vážne ako voda) psovi chutila ja som sa nesťažoval pretože žijem na KOFOLE ( kofola 4Ever ) Ale kamarát za tým šalie že keď to leje do akvárka tak mu to to akvárko čisťí
fikus-kukis napísal:Že vraj obsahuje nejaké vibrácie a preto sa dokáže "množiť" aj bez priameho kontaktu (teda aj cez stenu fľaše) s chlórovanou vodou.
fikus-kukis napísal:Že vraj obsahuje nejaké vibrácie a preto sa dokáže "množiť" aj bez priameho kontaktu (teda aj cez stenu fľaše) s chlórovanou vodou.
...aj astar seran sa moze mnozit, preto je na svete tolko inteligentnych ludi...