Zniceny procesor ?

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Zniceny procesor ?

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Nazdar, neviem ale mam taky pocit ze som si dokaslal procesor mam 2.00 Ghz , socket 478, jadro northwood, mal som ho skoro stale na 3.00 Ghz - 3.20 Ghz, a napriklad v hre Quake 4 som spozoroval take zmeny ze napriklad zoberiem zbran tak sa mi zvuk zopakuje 3x, alebo take seky sa mi robia ze mierim hocikde sekne sa na 5 sekund ja zatial mierim v seku, a ono ked sa to odsekne tak ma tam da kde som mieril, a toto robi aj pri Battlefield 2142... vtedy mi to nerobilo pri normalnej frekvencii, teraz mi to robi aj pri normalnej frekvencii ...,poradne prosim ci mam dokaslany procesor ci je to nejaka ina chyba :(
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Žeby SNDS? :D //nerozumiete srande? ;)

..ako si na tom s ovládačmi k vga/chipsetu a ich aktualizáciami? ..ako si na tom s teplotami? ..no a kedy si naposledy preinštaloval systém? :)
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

S tym SNDS alebo Yeti sa uz zobudte. Prehrieva sa ti podla mna grafika. Skontroluj VGA, ci sa toci fan, ci nema nejake velke teploty jadro/pamate. Ak nie, tak kondiky na doske, aky mas zdroj? Nove windoze + najnovsie drivre... Pripadne skus Prime95 :roll:
vindy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa vindy »

misokgb napísal:S tym SNDS alebo Yeti sa uz zobudte. Prehrieva sa ti podla mna grafika. Skontroluj VGA, ci sa toci fan, ci nema nejake velke teploty jadro/pamate. Ak nie, tak kondiky na doske, aky mas zdroj? Nove windoze + najnovsie drivre... Pripadne skus Prime95 :roll:
ale kdeze, to je jasna pamat, mas malo ramky asi, ked zoberes zbran, zacne ju loadovat, lebo sa mu nezmesti do ramky a hdd je pomaly, tak sekne, zvukovke pretecie buffer tak este raz prehra posledny zvuk, a to ze to robi dlhe seky v Battlefieldovi to este jasnejsie ukazuje,, mas to sposobene starym windowsom a aplikaciami ktore bezia na pozadi, napriklad antivirus, skus ich povypinat a este napis ze aku velku mas ramku.

SNDS to urcite nebude, lebo by si ti pc ani nespustil, a SNDS je iba pri extremne zvysenom napajani, co nepredpokladam, lebo tieto procesory dosahuju taku frekvenciu bez zmeny napatia
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

vtedy mi to nerobilo pri normalnej frekvencii, teraz mi to robi aj pri normalnej frekvencii

Tzn, ze mu to zacalo robit az teraz. Inak ano, moze to byt aj zasvineny Windoze a nestiha RAMka, chyba procaku to samozrejme nebude...

problem solved, ktoze mal zas pravdu? jaj
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Jaj boze som ja ale nemehlo, zabudol som dat do grafickej karty pridavne napajanie
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

ale aj tak dakujem za pomoc :wink:
vindy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa vindy »

fruxo napísal:Jaj boze som ja ale nemehlo, zabudol som dat do grafickej karty pridavne napajanie
a to ti aj vobec slo?? ved nvidie vypisu ze maju nedostatol prudu a idu v safe mode, a atiny sa ani nespustia (mozno niektore starsie hej)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

vindy: Mne sla grafika tiez bez pridavneho napajania, sice napisalo, ze je nutne pripojit kabel, inak moze dojst k poskodeniu karty. Dokonca na tom slapalo aj GTR2, ale radsej som to potom vypol a napojil kabel.
Napísať odpoveď