modem Huawei E220 od Orangu
-
Andr3w
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
modem Huawei E220 od Orangu
Chcem sa opytat ci uz niekto z vas ma tento modem od Orangu, ci je lepsi nez ten Opticon co ponukaju druhy/neviem presny nazov/...ci ide stabilne,nepada atd..dakujem
Huawei E220
Mám ho tiež, chodí....3G...zatial bez porúch, moderná technológia a perspektívna, dúfam, že Orange službu časom zlacnie...(prosím)....
Nevýhody: Samoinštalačný sofware vstavaný do modemu, takže tak ako je, pracuje iba pod WinXP. Pod W98 je nefunkčný.
Na chalupe mam menej výkonný počítač s LINUXOM, (Mandriva) a tam ho neviem rozchodiť. Hľadám na Nete soft, ale ešte som ho nenašiel....
Prosím podobných linuxákov o pomoc.. tiež ďakujem.
Nevýhody: Samoinštalačný sofware vstavaný do modemu, takže tak ako je, pracuje iba pod WinXP. Pod W98 je nefunkčný.
Na chalupe mam menej výkonný počítač s LINUXOM, (Mandriva) a tam ho neviem rozchodiť. Hľadám na Nete soft, ale ešte som ho nenašiel....
Re: Huawei E220
Budeš musieť kompilovať jadro. Navyše budeš musieť aj aplikovať záplatu huawei-e220-usb-modem.patch (ide o pridanie 3 riadkov).diak napísal:Na chalupe mam menej výkonný počítač s LINUXOM, (Mandriva) a tam ho neviem rozchodiť. Hľadám na Nete soft, ale ešte som ho nenašiel....