Mam jednu hru vola sa warcraft a na nete vytvorim vlastnu hru (server)
ale nik ho nevidi a nemozu sa na mna pripojit. nemam verejjnu IP. Co sa stym da robit aby sa im zobrazila???
(a j tu mate hore "IP" dam na to a ukaze mi IP ale v INTERNET PROTOKOL MAM INU.)
Noooo, bud si das forwardovat na routri, resp. stroji cez ktory ides na internet port, ktory vyuziva WOW, alebo si poziadas (zaplatis) verejnu IP adresu u providera internetu. Tazko sa to takto riesi, najlepsie keby si napisal akou formou si pripojeny na internet.
No ja som Noobik tak neviem co ti presne napisat . Ale verejnu IP mi nedaju... No a mam firmu imafex a mam optiku (lan) No a ide oto ze musi byt daky sposob ako si ju len nactavim aby ju videli aj iny nie?? Lebo neni mozne aby tolky ludia co dusia hry a vytvaraju serverii ze maju vsetci verejnu ip nie??
O hamachi viem, ale ja myslym to aby sa na mna mohli pripojit vsetci kto che (aby sa im zobrazil moj server -teda IP) s celeho sveta ako sa ja pripajam na ich "serveri" a nie je mozne aby tam malo tolkoo ludi verejnu IP ci nie?
No a este ma napadlo. Videl som na jednej ceskej stranke, ze si mozes zakupit verejnu ip. Zaregistrujes sa, zaplatis nejaky poplatok... stiahnes VPN softver, ktorym sa pripojis na ich server a mas akoby verejnu ip, ktoru vlastni ta firma. Ide vlastne o IP hosting.
ppt napísal:No a este ma napadlo. Videl som na jednej ceskej stranke, ze si mozes zakupit verejnu ip. Zaregistrujes sa, zaplatis nejaky poplatok... stiahnes VPN softver, ktorym sa pripojis na ich server a mas akoby verejnu ip, ktoru vlastni ta firma. Ide vlastne o IP hosting.
je to: anonymizer.snort.cz
viac o tom potom tu: http://www.2gm.cz/wp/?page_id=10
momentalne maju 2 sluzby: Anonymizér a Public IP
skoda ze tie casy ked to mali v testovacej prevadzke a ponukali verejnu ipku zadara uz skoncili
btw cena: 149SK za mesiac bez DPH
sundevil napísal:je to: anonymizer.snort.cz
viac o tom potom tu: http://www.2gm.cz/wp/?page_id=10
momentalne maju 2 sluzby: Anonymizér a Public IP
skoda ze tie casy ked to mali v testovacej prevadzke a ponukali verejnu ipku zadara uz skoncili
btw cena: 149SK za mesiac bez DPH
to radsej nech sa opyta providera,ten mu to mozno da za tretinovu cenu