pozri sa na strankach vyrobcu MoBo, ci tam nie su novsie ovladace pre ten radič.Tina Turner napísal:tak som teda odinstaloval tie nove ovladace, rozhodol som sa nainstalovat ovladace z CD. a teraz mi v spravcovi zariadeni zltym vykricnikom oznamuje ze nemam nainstalovany ovladac na radic videa, lenze ked ho dam nainstalovat z cd tak sa to vzdy pos*re.. neviete mi tu hodit link na tie ovladace, ktore ste spominali??
problem s Gfroce FX 5700
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: ojoj
Re: ojoj
odinstalova si to normalne? lebo nejake veci mohli ostat z minulych ovladacov a mozu mat maly konflikt, je na to taky program ktory cisti registre od ovladacom grafiky ale teraz si nespominam, ked si spomeniem tak dopisemTina Turner napísal:tak som teda odinstaloval tie nove ovladace..... neviete mi tu hodit link na tie ovladace, ktore ste spominali??
ale tu su starsie ovladace (i ked neviem ake ovladace mas na cd)
77.77 81.95
-
Tina Turner
Light Expert
cistenie registrov
na cistenie registrov pouzivam tune up utilitties....zajtra sa s tym este trochu popasujem a ked nic tak grafiku beriem do nejakeho servisu a nech mi povedia co treba...vdaka vam vsetkym...
Re: cistenie registrov
nemyslel som take cistenie registrov a napisal som ze program navycistenie registrov od ovladacov grafiky (starych)Tina Turner napísal:na cistenie registrov pouzivam tune up utilitties....zajtra sa s tym este trochu popasujem a ked nic tak grafiku beriem do nejakeho servisu a nech mi povedia co treba...vdaka vam vsetkym...
je to program Driver Cleaner a postup je takyto:
nainstalujes program driv. clean.
odinstalujes stare ovladace od grafiky
spustis program (najlepsie v nudzovom rezime) a vycistis registre od starych ovladacov od grafiky
nakoniec nainstalujes nove ovladace (aj ked su stare)
ak nie tak uz len daco bude s grafikou, mozne to prehrievanie
Nerobilo ti Cod2 nieco podobne ako toto?(obrazok v prilohe)
Lebo ak hej, tak uprimnu sustrast clovece - mne to zacalo robit na 5600-ke tiez asi po roku a blblo to na kazdej hre. Zvlastnost bola, ze to nezacalo robit hned ale az po nejakej polhodine. Takisto sa strasne prepadlo priemerne fps takze castokrat som to musel vypnut a cakat(restart nepomahal). Pritom v servise v Ageme to cely den bezalo na testoch a nic - vsetko v poriadku. Prisiel som domov, zapojil a blblo to dalej. Potom som testoval inu grafiku na mojej doske a inu dosku s mojou grafikou - ukazalo sa ze je nanic grafika aj doska. Pravdepodobne bolo nieco s napajanim(ale je mozne ze odislo chladenie a poskodena grafika potom pokazila aj dosku). Zaujimave na tom bolo to ze pri kombinovani suciastok fungovala(teda aspon sa spustila) len moja grafika s mojou doskou ale inak to robilo blbosti aj vo winXP a v jednom pripade pc ani nepiplo.
Lebo ak hej, tak uprimnu sustrast clovece - mne to zacalo robit na 5600-ke tiez asi po roku a blblo to na kazdej hre. Zvlastnost bola, ze to nezacalo robit hned ale az po nejakej polhodine. Takisto sa strasne prepadlo priemerne fps takze castokrat som to musel vypnut a cakat(restart nepomahal). Pritom v servise v Ageme to cely den bezalo na testoch a nic - vsetko v poriadku. Prisiel som domov, zapojil a blblo to dalej. Potom som testoval inu grafiku na mojej doske a inu dosku s mojou grafikou - ukazalo sa ze je nanic grafika aj doska. Pravdepodobne bolo nieco s napajanim(ale je mozne ze odislo chladenie a poskodena grafika potom pokazila aj dosku). Zaujimave na tom bolo to ze pri kombinovani suciastok fungovala(teda aspon sa spustila) len moja grafika s mojou doskou ale inak to robilo blbosti aj vo winXP a v jednom pripade pc ani nepiplo.
- Prílohy
-
- tak toto neprajem nikomu
- ScreenShot1.jpg (171.07 KiB) 671 zobrazení
-
Tina Turner
Light Expert