Alkohol a prvý bozk

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: zaujimavo to pokrečuje,len čo je prafda... :x

Príspevok od používateľa jin »

Mr.Shu_ napísal:Dnes sa vymačknem
To je to najepsie co mozes urobit, a uz z toho nebudes mat ziadny hokej v hlave. Ked sa zacne vykrucat hned na zaciatku tak v tom mas jasno, a sleduj ako zareaguje na to co jej povies co k nej citis/si citil :wink:
Mr.Shu_
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Mr.Shu_ »

jin153: opýtam sa ťa... myslíš, že som azda niečo zle pochopil na tom čo sa medzi nami stalo?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Mr.Shu_ napísal:jin153: opýtam sa ťa... myslíš, že som azda niečo zle pochopil na tom čo sa medzi nami stalo?
Ak by nebolo nic "predtym" tak hej. Ale ako si spominal ,tak hej a ja by som sa riadil uz podla toho. Nemala to na teba preco hrat, hlavne nie vtedy, ked bola pripita. Vtedy sa z ludi vytrati pretvarka a davaju na javo fakt to co si myslia. Niekedy to nemusi byt prijemne, no v tomto pripade by osm to hodnotil pozitivne. Podla mna si to pochopil spravne, resp. tak by som to pochopil aj ja.

//Edit: Suhlas s ppt...Vyznat sa v zenach je....nelahke, povedal by som priam tazke :P
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Mr.Shu_ napísal:jin153: opýtam sa ťa... myslíš, že som azda niečo zle pochopil na tom čo sa medzi nami stalo?
Snad si to pochopil spravne, no u zien vyznat sa je niekedy dost zlozite. :?
Mr.Shu_
Novice
Novice

jin153: no jo už to má len jeden háčik,a to je ten údajný jej nový frajer!
ppt: suhlas!
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Mr.Shu_ napísal:jin153: no jo už to má len jeden háčik,a to je ten údajný jej nový frajer!
ppt: suhlas!
Presne ako si napisal :arrow: udajny. Nechcem ti vsak robit nadeje, keby to bola nahodou pravda....Zisti si to co najskor, lebo ta to bude zrat dokedy sa nespytas. Prekonaj sa a zavolaj jej prvy :wink:
Mr.Shu_
Novice
Novice

No panstvo od môjho posledného príspevku sa toho tak trochu aj pomenilo, ale len v dobrom a k dobrému,sme fakt super kamoši a o niečom viac špekulovať nejdem, len vám poviem, že s ňou plánujem hodiť reč a dať jej najavo svoju náklonosť... :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Mr.Shu_ napísal:No panstvo od môjho posledného príspevku sa toho tak trochu aj pomenilo, ale len v dobrom a k dobrému,sme fakt super kamoši a o niečom viac špekulovať nejdem, len vám poviem, že s ňou plánujem hodiť reč a dať jej najavo svoju náklonosť... :)
Tym nemozes absolutne nic pokazit...pokial jej to povies na rovinu a bez okolkov. Pokial by si kluckoval, mozu vzniknut neprijemne nedorozumenia...Rozhovor je vzdy naj. cesta :)
nico :)
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nico :) »

Mr.Shu_ napísal:No panstvo od môjho posledného príspevku sa toho tak trochu aj pomenilo, ale len v dobrom a k dobrému,sme fakt super kamoši a o niečom viac špekulovať nejdem, len vám poviem, že s ňou plánujem hodiť reč a dať jej najavo svoju náklonosť... :)
Uz by bolo na case, mal si to spravit ked si o tom prvykrat pisal
Mr.Shu_
Novice
Novice

No,tak včera sme boli spolu a dopadlo to asi tak,že všetko bolo super.Ai až moc, lebo už ma tolko "netlkla" :) už ma aj hladkala a priznám sa s toho som bol trochu nervozny, neni som na to zvyknutý a proste sme sa chovali v tom pube ako zamilovaný,teda okrem pus atď Hladkali sme sa, aj trochu hašterili (v tom dobromslova zmysle) a čo je super, dovolila mi hrať sa v jej super vlasoch a pak keď som ju išiel odprevadiť na bus som ju išiel pobozkať. Aj som chcel, ale žial ona nechcela, tak s toho nakoniec bola len obyčajná pusa s pootvorenými ústami.
bol som sklamany a čo ma štve, že som to nedokázal skryť,pak ma len pohladila na licea išla na bus. Potom som jej napísal sms s ospravedlnením, že ma to mrzí a ona mi odpísala, že to neni moja vina,že som super a nechce skakať zo vzťahu do vzťahu a navrhla mi aby sme tomu nechali voľny priebeh.
M4rko_PolO
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M4rko_PolO »

Ked sa teraz do toho opres tak mas najvacsiu sancu. ajked sa mi moc nezda ta hlaska "nechajme tomu volny priebeh" to nevesti nic dobre
prajem vela zdaru
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

mno mne sa toto iste stalo tiez...
zalezi len a len na okolnostiach. takato situacia moze pomoct niekomu kto je hanblivy, nevie dotycnej povedat, ze ju ma rad, pre toho je takato situacia ako stvorena...
co z toho vyplyva?
ak si k nej citil nieco uz predtym, ako sa to stalo...ma to vyznam a tato udalost ti len dopomohla k tomu co si tajne chcel uz predtym...
ak ste sa nahodou ocitli spolu v posteli, bozkavali...nie je to podla mna nic viac nez alkohol...nezabudaj - alkohol je svina :D
Napísať odpoveď