Ste spokojni s urovnou tohto fora?
-
Avenging Angel
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
Syan Hrenky
Medium Expert
-
DarthVader
Medium Star
-
hojko
Site Admin
Konanie moderatorov je opravnene, vyhadzovanie z tem (najma slovny futbal - co cakas ked das slovicko ktore uz je v texte, ja ho zmazem a ty ho tam das zase???)... Zamknutie napr. ktorej temy sa ti nepozdava???fantomazzz napísal:no je to tu fakt pekna a aj dobre...spokojny AZ na konanie niektorych moderatorov, davaju zbytocne vezenia a hojko bez vysvetlenia zamkyna niektore temy a zakazuje pristup do tem..ale inak v pohode...len tak dalej
Kód: Vybrať všetko
www.hojko.sk-
slide
Star
teraz je ix tu vela v poslednom case ix tu zo 5 mozno aj viac prirastlomarek napísal:Kebyze nie je tohto fora neviem co by som robil s i-Netom.
Som rad ze nieco taketo je na SLOVENSKU.
no este by museli dlhsie fungovat aby sa dostali na uroven tohto fora
je tu najviac ludi tym padom je tu dost prispevkov a preto je naj(si myslim to je iba moj nazor )
Osobne by som prijal rozsirenie sekcie Programovanie aj na nieco ine ako je web a sql. ostatne programovanie tam je len velmi zriedka..
a podla mna by mohla byt neaka samostatna cast o HW a OC. Napriek tomu ze je tu Diskudia o PC a Novinky o HW a SW (ktore zahrnaju prilis siroke spektrum). Samostatna cast HW a OC by sa mohla zamerat vyslovene na to ake dosky na OC, preco tieto dosky a nie ine, preco ktoru graf.kartu ci procak, kolko akych vetrakov, atd.
Viem ze tu take casti su, ale myslim ze ich je ako safranu...
Vela dobre zacinajucich threadov po chvili odboci od temy, alebo sa tam zacnu hadat za neaku debilinu..
a podla mna by mohla byt neaka samostatna cast o HW a OC. Napriek tomu ze je tu Diskudia o PC a Novinky o HW a SW (ktore zahrnaju prilis siroke spektrum). Samostatna cast HW a OC by sa mohla zamerat vyslovene na to ake dosky na OC, preco tieto dosky a nie ine, preco ktoru graf.kartu ci procak, kolko akych vetrakov, atd.
Viem ze tu take casti su, ale myslim ze ich je ako safranu...
Vela dobre zacinajucich threadov po chvili odboci od temy, alebo sa tam zacnu hadat za neaku debilinu..
Pri tom Programovani som mal na mysli zarypnut aj do ostatnych prog. jazykov (C, Pascal, C#, Delphi, C++, ...)
//Edit: este si nemozem odpustit jednu pripomienku
. Teraz som cital thread s nazvom Longhorn v casti Novinky o HW a SW. Na dvoch stranach sa tam riesi, kto ma doma Longhorn
. Okrem posledneho prispevku ktory hovori o novej verzii sa tam prakticky bavia o nicom. Skutocne neviem naco tu drzite taketo thready.
//Edit: este si nemozem odpustit jednu pripomienku
-
hojko
Site Admin
Iste, hlavne ze je tu za 377 dni existencie len 13 890 tem. Myslim si, ze je to dost a ked k tomu pripocitam 2x precistenie fora, tak miesto 64 680 prispevkov by tu bolo teraz aspon 75 000 + keby sa nezamykali vtipy, tak je toho o par tisic viacej. Ale pokial je to tvoj nazor, ze forum je velke kvoli spamu, tak ja ti ten nazor neberiem. Osobne si myslim, ze je lepsie ked sa tu toho spammu trosku necha a potom sa zamkne tema ako ked na fore, kde je admin jedno 12-rocne decko zmazu z casti pre pripomienky k boardu diskusiu so 40-50 prispevkami + zmazu uzivatelov + zabannuju IP.ivank napísal:vies zato je toto forum take velke kvoli spamu
K tvomu foru: Nabuduce by si si mohol premysliet, ci je vyhodnejsie vsetok spam mazat + mazat uzivatelov a blokovat IP adresy (ako to robite vy na okopirovanom fore hojko.com) alebo nechat tomu volnejsi priebeh a radsej temu zamknut. Mozno by si pochopil, ze ludia nemaju zaujem sa denne registrovat pod novym nickom len kvoli tomu, ze napisali do fora, ze tie pravidla co mate na fore su z hojko.com, design co tam mate je z hojko.com...
-
hojko
Site Admin
Hmm, lenze zdrojaky sa dobre hladaju len PHP a Cgi-Bin, ostatne sa nachadaju len zriedkavo. Za ten spam ja nemozem, neda sa vsetko kontrolovat a je na moderatoroch, ci to tam nechaju alebo zmazu.p55p napísal:Pri tom Programovani som mal na mysli zarypnut aj do ostatnych prog. jazykov (C, Pascal, C#, Delphi, C++, ...)
//Edit: este si nemozem odpustit jednu pripomienku. Teraz som cital thread s nazvom Longhorn v casti Novinky o HW a SW. Na dvoch stranach sa tam riesi, kto ma doma Longhorn
. Okrem posledneho prispevku ktory hovori o novej verzii sa tam prakticky bavia o nicom. Skutocne neviem naco tu drzite taketo thready.