Pouzivatelia Mirandy pochvalte sa co ste s nou povystrajali, inspirujte ma )
ak niekto pouziva tweakui tak mi poradte jak na to - chcel by som kontakt list prilepit na plochu ale sa mi nedari...
uz sa neviem dockat vasich screenshotov
lammer napísal:btw gastan ten plugin na tu diodu sa vola takto ne? Keyboard Notify 1.3
alebo takto ScrollLockNotify 1.0.1.3
scroll je lepsi - ale aj tak je tosomarina lebo rosvetcuje tie ledky tak ze softwarovo stlaca tie ktore klavesy takze ked pises a zacne to blikat TaK SpAnOm BoHoM... )
jjj napísal:
a keby si sem nahodil Zipko tej tvojej upravenej Mirandy
Potesilo by
ako som uz odpisoval na pm inemu kolegovi, svoju mirandu ti tu hodit nemozem a to kvoli informaciam kt sa daju ziskat z kofiguracneho suboru - hesla, mena a cisla mojich kontaktov a pod
pocase tu mozem hodit nejaky micro navod jak sa take nieco s mirandou porobit ale na nete je takych navodov uz dost, tak ked das vyhladavat v googli "clist_nicer alebo tweakui" - oba su to pluginy do mirandy - urcite nejaky navod najdes
lamamba napísal:
ako som uz odpisoval na pm inemu kolegovi, svoju mirandu ti tu hodit nemozem a to kvoli informaciam kt sa daju ziskat z kofiguracneho suboru - hesla, mena a cisla mojich kontaktov a pod
pocase tu mozem hodit nejaky micro navod jak sa take nieco s mirandou porobit ale na nete je takych navodov uz dost, tak ked das vyhladavat v googli "clist_nicer alebo tweakui" - oba su to pluginy do mirandy - urcite nejaky navod najdes
Prepac ale ty si tak blby alebo som snad zle pocul??
Vsetky citlive informacie(kontakty hesla a cisla):smt021 sa nachadzaju v subore tvojnick.dat :smt013 tak ho zmaz a nesersa s tym a uploadnito
ESTE RAZ DIKI ZA OCHOTU :aasmile15:
jjj napísal:
Prepac ale ty si tak blby alebo som snad zle pocul??
Vsetky citlive informacie(kontakty hesla a cisla):smt021 sa nachadzaju v subore tvojnick.dat :smt013 tak ho zmaz a nesersa s tym a uploadnito
ESTE RAZ DIKI ZA OCHOTU :aasmile15:
taka miranda ti bude nahovno lebo aj nastavenia celej mirandy su v tom datku
ked ti ju poslem bude to obycajna rozjebana miranda ktora sa neda na nic pouzit - bud si isty ze je to tak a ze niesom BLBY