vaše grafické výtvory
-
JAnci3D
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
sovietman . . uplink . .
Thx - jasnačka že ediatable poly
ale teraz som to ešte trošku vylepšil tu hodím neskôr teraz ale mám niečo iné .. . mal som dobrý nápad a dobrý obrázok tak som sa trošku pohral 
Thx - jasnačka že ediatable poly
- Prílohy
-
- našiel som lepšie oko
- death in eye2_low.jpg (126.66 KiB) 782 zobrazení
-
- prvý pokus
- death in eye.jpg (209.24 KiB) 788 zobrazení
-
uplink
VIP
ten boolean ma napadol len preto, ze poznam herneho designera a ten robi vsetko cez boolean [t.j. zakladne objekty, ktore spaja a vysekava do nich ine zakladne objekty [primitives] a potom ich upravuje len cez patch/mesh...sovietman napísal:podla mna edit poly..... neviem si to predstavit cez boolean![]()
![]()
btw: tie sigy co su tu tak nula bodov, len obrzok a don vlozeny text....
inac ano je to dost nelogicke
priklad:
zoberies sphere, box, torus knot napr nacakas ich do sceny das boolean unite [join] a potom das edit patch/mesh [edit poly] a ficis
-
blazer
Professional
Lenze to ti nechutne skaredo rozhadze vertexy... To neni velmi dobra metoda. I ked bolo by zaujimave zobrat 50 boxov, rozhadzat ich tak aby z jedneho hlavneho boxu v strebe booleanom osekali autouplink napísal:ten boolean ma napadol len preto, ze poznam herneho designera a ten robi vsetko cez boolean [t.j. zakladne objekty, ktore spaja a vysekava do nich ine zakladne objekty [primitives] a potom ich upravuje len cez patch/mesh...
inac ano je to dost nelogicke...ale zvyk je zelezna kosela ci ako
priklad:
zoberies sphere, box, torus knot napr nacakas ich do sceny das boolean unite [join] a potom das edit patch/mesh [edit poly] a ficis...popripade hodis este smooth aby sa "spojili" este v zakladnej podobe...
-
nejakymarko
Addict
-
BlackFlash
Medium Expert
-
BlackFlash
Medium Expert
niesom nejaky manik ale myslim ze ta perfektna farba je cez overcolored robenabubo12342 napísal:velmi by ma zaujimalo ako si to robil tie tvary vseljake a te fabi potom mozes nejak naosiat ako si to spravyl lebo je to uplne perfektne!
-
BlackFlash
Medium Expert