NECH ZIJE ROCK!!!
-
Dawn
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna kapely ako Metallica,Pink Floyd,Guns'n Roses,Led Zepelin su legendy o ktorych by sa nemalo diskutovat ci su dobre ale to hovorit.AK dokaze nejaky slov. interpret presadit hudbu vo svete ako oni tak klobuk dole. Oni nielenze hravali ale oni v podstate mali svoju moc.Predstavte si keby napr na koncerte Metallici spevak zahlasi "ked rozbiete stadion zahrame dalsiu piesen".Podla mna by to urobili bez mihnutia oka.Chcem vidiet ako to tu povie nejaky raper
v malom zafajcenom klube kde je cca 200ludi.Ale nehovorim len o rape.Myslim ze asi najvacsiu kapacitu ludi na koncerte zo Slovenska mali Elan ked hrali naposledy v cechach.A urcite si myslim ze by tu nemali hodnotit hudobne kapely ludia ktory bud taku hudbu nikdy nepoculi alebo sa im nepaci.Ani mne sa nepaci rap ale nehovorim o nom ze je zly.Proste v nazoroch na hudbu by mal zavladnut mier. 
Ja mam najradcej heavy metal, t.j. Iron Maiden, Judas Priest, Manowar atď.
ale mozu byt aj kapely ako deep purple, AC DC, Pink Floyd, proste stara dobra klasika. V podstate uznavam kazdu hudbu,aj ked sa mi zrovna ten styl nepaci, ktora je napadita, poctivo a kvalite zahrana. Na grc mi je z takych "Hudobnikov" ze niekto mu napise texty, nahraju mu do toho tuc tuc, elektronicky mu upravia hlas aby zakryli ze nevie spievat, vydaju mu album a potom je z neho megastar na pol roka napr. LOBO, O-zone a im podobny.i
ale mozu byt aj kapely ako deep purple, AC DC, Pink Floyd, proste stara dobra klasika. V podstate uznavam kazdu hudbu,aj ked sa mi zrovna ten styl nepaci, ktora je napadita, poctivo a kvalite zahrana. Na grc mi je z takych "Hudobnikov" ze niekto mu napise texty, nahraju mu do toho tuc tuc, elektronicky mu upravia hlas aby zakryli ze nevie spievat, vydaju mu album a potom je z neho megastar na pol roka napr. LOBO, O-zone a im podobny.i
-
uNreal_saTch^
Professional
Guns n Roses 4ewaa... dal by som aj vreckove aby boli spat
Deep Purple.. skratka umelci..
Queen ... Klobuk dole, skoda freddyho
chcel by som zit v rokoch od cias Jimiho Hendrixa.. gitarova hudba sa tesila oblube co uz dnes nehrozi dnesni "umelci"
ktori nemaju temer ani ZUS nemaju sancu vyprodukovat nieco dobre...
Hudba je u mna len to kde je gitara takze ROCK IT
chcel by som zit v rokoch od cias Jimiho Hendrixa.. gitarova hudba sa tesila oblube co uz dnes nehrozi dnesni "umelci"
-
Godfather
Medium Star
jj dik by som zabudol na Queen! Show must go on, Bohemian rapshody. Taky ich koncert vo Wembley nema chybu!!dawo napísal:Guns n Roses 4ewaa... dal by som aj vreckove aby boli spat![]()
-
JohnFrusciante
Star
-
awtt
Medium Professional
Re: NECH ZIJE ROCK!!! aneb R.A.P. is R.I.P.
CKY pozna dost ludi na slovensku by si sa cudovalmambo55 napísal:... počuvam CKY (čo pochybujem, že poznáš)