O-zone
no je to klasicka skupina ktoru zivil "jeden letny hit" (zabudol som meno ale asi viete co myslim
) ,a nasledovali dalsie kravske pesnicky zalozene na malebnom rytme (samozrejme sa stali pre siroku verejnost oblubene-rozpatie cca 8-15 rokov )..celkovo si myslim ze tato skupina bol jeden velky komercny GRC,nic viac nic menej... Spev ako nulovy (opakovat numanuma-jéj, vie aj moja babka) ,vyzáž tak na buzikov... 0/0 
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Myslim si ze tato tema je uplne zbytocna. Samozrejme ze bude kazdy hlasovat za hnusne a kazdy bude pisat aka je to otrasna skupina. Ved aj je a co... Ale podla mna uplne staci tato tema: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=20791
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
zato mas u mna karmu +Explo!D napísal:uplne sa to zhoduje s temou o tokio hotel. vsetci tu budete len grcovat,hnusovat a kliat. na tomto fore proste nie su ludia, ktory taketo blbosti pocuvaju a ked sa uz najdu, su to idioti. cize ziadne temy o-zone, mandarinka darinka a zlata brana. reakcie by boli v tomto pripade jednoznacne.
-
mirak2
Hardcore addict
preco nemoze byt tema Mandarinka Darinka? sak to je teraz tazky oldschool hit 
ne cosi..Ozone sracka obrovska, akoze tak prvych 10 pocuti Dragostea sa este dalo ale jak to omielali tri mesiace v kuse(+bol som na dovolenke v bulharsku a tam to hrali v kazdom bare, v kazdych potravinach, VSADE!!!), potom prisli dalsie dve este viac priteplene songy, to som uz vytvoril apatiu a alergiu k tomu..
SRACKA! delete this shit ..
ne cosi..Ozone sracka obrovska, akoze tak prvych 10 pocuti Dragostea sa este dalo ale jak to omielali tri mesiace v kuse(+bol som na dovolenke v bulharsku a tam to hrali v kazdom bare, v kazdych potravinach, VSADE!!!), potom prisli dalsie dve este viac priteplene songy, to som uz vytvoril apatiu a alergiu k tomu..
SRACKA! delete this shit ..
-
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
-
seth82
Darca
aby som nebol OT:nestoja mi za rozculenie,nieco ako vykvety nasej Superstar...Vrele suhlasim s Explo!D-om a Will.I.Am-om...ak to tu takto pojde dalej tak tu bude kopec tem typu:neviem kto-paci sa vam?? alebo:neviem co-videli ste?? alebo:neviem co-poculi ste??...to kebyze tu mam zakladat thread na kazdy film ktory som za tento mesiac videl,tak by som mal za rok viac prispevkov ako Tomase.Je jasne,ze ak zalozim hlasovanie,ci je Brano Mojsej hodny Grammy,tak to dopadne presne takto ako s O-zone,kazdy bude len nadavat a kydat na nich...nieco take som tu chcel poznamenat uz davnejsie,ale bral som do uvahy fakt,ze toto je diskusne forum.niektore nahluple temy by tu vsak fakt nemuseli byt.taj.Howgh