PlayStation 2

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
creb
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

PlayStation 2

Príspevok od používateľa creb »

vedel by mi niekdo povedat ci je mozne na slovensku pripojit PS2 slim k internetu mam dsl t-com a mam router microcom so 4portmi ak je to mozne kde najdem konfiguracie :?: pls poradte ak je niekdo na slovensku s PS2 pripojeny napiste ako ste to rozbehali :(
creb
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

co nikdo nemate ps2 pripojenu na net???tak to zrejme fakt nepojde :cry:
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

hm a načo by ti to bolo bez disku ale máš disk pokial viem bez neho to asi nejde alebo ide ale len aby sisi mohol pozerať stránky kde by si predsa ukladal stiahnuté data ja nemám síce slim ale tiež to chcem nejak vyskúšať ale asi to nebude možné pretože nemám disk :(
creb
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ja nechcem stahovat predsa na to mam pc chcem po nete hrat a asi to bude pravda s tym hdd bude ho treba ale tu redukciu na hdd si kupim az neskor
Spiro
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

hmm kamos ma tu velku verziu a ma aj tu hlupost co sa pripaja na psko aby mohol tam zapojit lan kabel ale tak co mi rozpraval ze na tych velkych verziach to nejde vraj ze tam ten disk musis dokupit ale ze na tyk tenkych to ide v poho :)
creb
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

:x boze ludia niekedy take hatlaniny popisete ze ani pan boh to neprelusti co ste sa snazili povedat :idea: ale pochopil som to tak ze ten adapter na siet pre ps2 klasicky zapojis len s diskom ano je to tak ale na ps2 slim je adapter priamo na konzoli ale chcem vediet jak spojazdnit net nie jak zapojit adapter na siet na starej konzoly :!:
alcatraz16
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa alcatraz16 »

podla mna je najlepsia konzola PS2 :oops:
creb
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

:evil: co tu pises taketo blbosti??ako sorry ale na spamm chut nemam a ak nevies poradit radsej nic nepis prosim :)
creb
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

na net sa teraz kaslem ale mam zavaznejsi problem vcera som si kupil magicswap3 v 3.6 a mam problem s tymi plieskami teda s tym ktory je na pante a je najdolezitejsi hoci kedy pocas hrania sa mi to o tisicinu milimetra posunie a hra spadne ako keby otvorim dvierka ma niekdo nejake riesenie pls poradte :cry:
Napísať odpoveď