Vek
Re: Vek
ta 16 rocne spoluziacky nechcu ale 13r. bude chciet ... no neviem ake su u vas baby..Digital6 napísal:Preco by dalej nic nebolo???Ked by to chcela ona tak preco nje?!?!?!..no ale ak nema kramy tak radsej ne ale uzh by mala mat
Digital6 áno myslel som to tak
myslíš , že 16 ročný borec dokáže udržať piňďa na uzde a nemôže sa stať že by mu ušlo
že jej rodičia si pre istotu nedajú zistiť jej stav
možností kopec , takto sa riskovať neoplatí ...
omg však má 13 , myslím , že priorita takejto mladej žabky je niečo iné ako kúres , sú mladí , majú sa na seba usmievkať , držať sa za rúčky , pusinkovať sa , čo sa niekde ponáhľajú ?
myslíš , že 16 ročný borec dokáže udržať piňďa na uzde a nemôže sa stať že by mu ušlo
omg však má 13 , myslím , že priorita takejto mladej žabky je niečo iné ako kúres , sú mladí , majú sa na seba usmievkať , držať sa za rúčky , pusinkovať sa , čo sa niekde ponáhľajú ?
no mash prawdu ale mozno zhe ma takych rodicov co to maju f pecku???ale no to nerjesme ..::PEaCE::..schw33k napísal:Digital6 áno myslel som to tak![]()
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
jin
VIP
Mohlo by to klapat, no neviem ako je na tom este holka rozumovo. No offense, ale niesom si celkom isty, ci ma predstavu o vztahu a ci si celkom uvedomuje co taky vztah obnasa. Kazdopadne ked hovoris ze sa mate velmi radi, tak zelam dlhe trvanie 
//Edit: Suhlas so zuzukazuzka, v tomto veku /z jej strany/ by som to nazval chodenie. Ale vztah asi tazko...
//Edit: Suhlas so zuzukazuzka, v tomto veku /z jej strany/ by som to nazval chodenie. Ale vztah asi tazko...
-
krupica_dnb
Medium Professional