Potrebujem si kupi kartu MiniSD do Nokie 6280. Chcem si uz kupit minimalne 1Gb. Poradte mi, co je najlepsie? Kingston je dost lacny 800Sk a Pretec je za 1400Sk. Pretec je trosku rychlejsi ale vadi to? To bude spatit len tomu prenosu z PC do Mobilu a spat nie? a na Kingstone je aj redukcia. Poradte mi pls ktoru mam kupit. Vdaka!
ja mam v 6280 apacer 2gb....tie rychlosti tam vobec nepostrehnes lebo v konecnom dosledku to vzdy cele zbrzdi telefon,kingston je dobra znacka,ja by som nevahal a bral kingston.....
rychlost pocitis ak mas citacku kariet ale na druhej strane kolko minut tym usetris ? Ked si vezmes ze celu kartu /1GB/ kazdy den 3x neznamzes a 3x nebudes kopcit.
Mozno na 1x to bude dlhsie ale po case bude zmazavat a pridavat po jednom albume. A tam potom usetris minutu ani tolko mozno nie.
Takze nevidim dovod kupovat rychlejsiu kartu ktora stoji o 600Sk viac.
mas to o 200 metrov velda a o 200 SK lacnejsie. Minuly stvrtok som tam kupoval 1GB microSD Kingston a miniSD mali vedla nej taze ju maju aj na predajni.
ufff tie ceny isli dobre dolee ja som si kupoval SanDisk 512 Mb za 770 sk a teraz 1gb za 800 pekny rozdiel ...a ja by som zobral tu lacnejsiu co sa ti ma na tom pokazit? a ked uz tak si ju das vymenit
kua ja som si kupil 2GB miniSD APACER a ked som ju odbalil tak karta sa mi rozpadla v ruke a som zvedavy ci mi uznaju zaruku.ale som pozeral u nas v BB a nasiel som 2GB miniSD Kingston za 900SK s DPH a Kingston je naj podla mna