Vychova futbalovej mladeze na slovensku
Vychova futbalovej mladeze na slovensku
Co si myslite ako sa staraju o mladez na slovensku???Kde maju najlepsie podmienky na rozvoj futbaloveho talentu????A ako by ste to pripadne zlepsili??????
Re: Vychova futbalovej mladeze na slovensku
Riecko2 .
Ja si myslím, že podmienky sú úbohé všade na Slovenku , preto nemáme žiadne talenty , preto predávame do podradných zahraničných klubov mladých nádejných hráčov ...
Proste všade ide iba o lóve , o budúcnosť nejde naozaj skoro nikomu , všetci sa chcú len nabaliť a to je úbohé
príklad : úspech Artmedie v LM a okamžité následné predanie hráčov , lenže to som teraz zaboril už do iných vôd , len som to chcel napísať , ako sa rieši budúcnosť v našom futbale , kašľať na úspechy ,budúcnosť , ide o vlastné nabalenie
Myslím , že najlepšie podmienky majú mladí hráči v hlavnom meste , kde aj poväčšine skončia svoju kariéru
No a ako by som to ja napr. zlepšil ? Pokiaľ by som mal na to právomoc a možnosť , okamžite by sa po Slovensku začali hemžiť agenti , už na žiackych zápasoch až po dorast , z kadejakých lazo - dedín alebo miest brať nádejných hráčov do " kempov " , futbalových škôl , tréningy v zahraničí , proste vytrénovať ich odmalička na kvalitu európskych veľkomužstiev a výsledky by sa na 100% ukázali , tímto krokom pokiaľ by sa tí " vytrénovanci " nezačali predávať okamžite by sa zlepšila ako i naša liga , ak sa to ligou ešte dá nazvať , reprezentácia , tak i kvalita v európe ..
Lenže na to ako už bolo pár ráz povedané , niesú peniaze ani možnosti
Sranda len na ostatné keketiny sa vždy nájdu
Toť moj názor na túto záležitosť
Ja si myslím, že podmienky sú úbohé všade na Slovenku , preto nemáme žiadne talenty , preto predávame do podradných zahraničných klubov mladých nádejných hráčov ...
Proste všade ide iba o lóve , o budúcnosť nejde naozaj skoro nikomu , všetci sa chcú len nabaliť a to je úbohé
príklad : úspech Artmedie v LM a okamžité následné predanie hráčov , lenže to som teraz zaboril už do iných vôd , len som to chcel napísať , ako sa rieši budúcnosť v našom futbale , kašľať na úspechy ,budúcnosť , ide o vlastné nabalenie
Myslím , že najlepšie podmienky majú mladí hráči v hlavnom meste , kde aj poväčšine skončia svoju kariéru
No a ako by som to ja napr. zlepšil ? Pokiaľ by som mal na to právomoc a možnosť , okamžite by sa po Slovensku začali hemžiť agenti , už na žiackych zápasoch až po dorast , z kadejakých lazo - dedín alebo miest brať nádejných hráčov do " kempov " , futbalových škôl , tréningy v zahraničí , proste vytrénovať ich odmalička na kvalitu európskych veľkomužstiev a výsledky by sa na 100% ukázali , tímto krokom pokiaľ by sa tí " vytrénovanci " nezačali predávať okamžite by sa zlepšila ako i naša liga , ak sa to ligou ešte dá nazvať , reprezentácia , tak i kvalita v európe ..
Lenže na to ako už bolo pár ráz povedané , niesú peniaze ani možnosti
Sranda len na ostatné keketiny sa vždy nájdu
Toť moj názor na túto záležitosť
este nieco dodam ze napr.futbalovy stadion v bratislave sa mal vystavat teraz mal byt zo zemou tehelne pole a mali stavat novy je to ubohost cista ubohost chce sa mi stych funkcionarom grcat a to nieje vsetko ale prepadak v ratmedii ked hrali artmedia a trnaav to bolo veru a potom co bolo co vykrikovali divaci skur...liga a atd.a to je iba zlomok toho co sa deje v nasom futbale
schw3k ma pravdu kazdumu ide hlavne o peniaze. Ja si myslim ze talenty mame dobre lenze sa do toho absolutne nedavaju peniaze. U nas sa do sportu neinvestuje radsej sa zbura interisticke parkovisko a postavi sa supermarket. Momentalne najlepsie podmienky na rozvoj talnetov a mladeze su v Nitre, a potom mozno Slovan ma dobru skolu.
este dodam nove zamyk su velmi dobre natom maju dve futablove ihriska melu travu ale iba male ihrisko aspon myslim v jednom sa z mesti okolo 20000 ludi ale skkoro nikdo tam nechodi je tam sportova skola nazov devinska chodi do talianska a taliany do novych zamkov hrat futabl chapes chodia na vylety futablove pripravy na sezonu velmi dobre sa tam majukali520 napísal:schw3k ma pravdu kazdumu ide hlavne o peniaze. Ja si myslim ze talenty mame dobre lenze sa do toho absolutne nedavaju peniaze. U nas sa do sportu neinvestuje radsej sa zbura interisticke parkovisko a postavi sa supermarket. Momentalne najlepsie podmienky na rozvoj talnetov a mladeze su v Nitre, a potom mozno Slovan ma dobru skolu.
U nas na dedine ako dorast bol o nicom este ked som tam aj ja hraval nikto na nas nemal cas a ani chut sem tam... Aj ked vysledky sme mali dost dobre... potom vacsina zostarla a dorast sa rozpadol... a teraz mame uz iba ziakov a potom az muzov... no mozno narok bude situacia lepsia aj ked neverim tomu... 
no podľa mna su podmienky na Slovensku na vychovu futbalovej mladeze hrozne k tomu prispievaju najmä blby a zaslepeny treneri... toto som usudil podla vlastnych skusenosti!! u nas na dedine dorast hraval celkom dobre na zapas sa nas zislo niekedy aj 17 tak styria sedeli na lavicke a trener ichpocas zapasu aj vystriedal takze kazdy si prisiel na svoje!!! Ale ked zacali do nasho dedinskeho timu chodit aj hraci z levic niektory prestali hravat lebo trener si myslel ze ked je z mesta vie hrat futbal (aj ked nevedel kopnut do lopty) takze mestania vytlacili niektorych hracov zo zakladu ktory boli fakt dobry a teraz sa nas tim musi zmierovat s prehrami
ako priklad si vezmem seba 2 roky som hraval za žiakov a 2 roky za dorast a na lavicke som okrem 8 zapasov presedel 4 roky
dost smutne ale na Slovensku je vsetko mozne!!!