Najlepsi bol chruno, ked mu to Procko povedal... roztiahol nozdry jak bujak v Arene... a najlepsie boli zakryvacky, ze: " my na obrazovke byt nemusime..."
dawo napísal:Najlepsi bol chruno, ked mu to Procko povedal... roztiahol nozdry jak bujak v Arene... a najlepsie boli zakryvacky, ze: " my na obrazovke byt nemusime..."
a kde je to video? Pozeral som, ze ta Prockova relacia sa bude vysielat az v utorok
A inac je to super, ze ich nachytali Bol som tou spravou velmi poteseny.
ja som to tiez kukal ako ich anchytal nio iba spravch na jojke heh haluz a oni si mysleli ze procko si robi iba prcu ale nee jezis to bola veru a vzdy boli v mienke ze nejaku zmluvu idu podpisat :hehe:a potom chytili neskor aj bledu farbu
Myslis, ze si to uvedomuju? Zas to otocia, ze to oni vsetko naplanovali a vymysleli. Taki ludia nemaju kozu na xichte. Omg, nac si ich este vobec niekto vsima? Zaliat cely peres do betonu a zabudnut.
kinjeril napísal:Myslis, ze si to uvedomuju? Zas to otocia, ze to oni vsetko naplanovali a vymysleli. Taki ludia nemaju kozu na xichte. Omg, nac si ich este vobec niekto vsima? Zaliat cely peres do betonu a zabudnut.
no asi tak, urobia s toho zase dalsi skandal, su to trapny debilkovia co si myslia, ze sa okolo nich toci cely svet, takychto ludi ja nemusim.
akože mojsejovcov nemam vobec v láske ale potom čo som videl tu "tlačovku" my to z Pročkovej strany pripadalo strašne trápne a mojsejovci nakoniec vyzneli ako tý dobrí z ktorými Pročko vyj*bal...
Ked som o tom vcera poobede cital na nete a vecer to videl v spravach, hned som mal lepsiu naladu. Trosku im ego padlo na tlacovke, vyschlo im v ustach a uz struhali frajerov, ze ci pojdu alebo nepojdu do TV...