Rainbow six: Vegas
-
Eagle60
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Rainbow six: Vegas
Co hovorite na noveho rainbow sixa v novom grafickom kabate? Ako vam ide po hardwarovej stranke? ....Dotaz: neviete ako mam spustit DVD9 release chraneny SecureROMom? THX
-
Eagle60
Medium Expert
-
Eagle60
Medium Expert
-
Eagle60
Medium Expert
-
Šu-Do
Redeemer
odpoviem zanho kedze tu nebude do rana a pozname sa takze by nemal byt problemEagle60 napísal:mam dve 7900GT v sli, malo by slapat slusnelen to este spojazdnit, co mas za grafu? Ako ti to slape?
ma 7600GS... slape mu to v pohode na 1024*768.. neni su problemy... a co sa tyka teba tak zostavu mas dobru... problem bude v tebe...
skus to s tymto DAEMONom...
Kód: Vybrať všetko
http://www.disc-tools.com/request?p=c6ce0537fe2ba0df57e9e0f0f257b05c/daemon408-x86.exepresne s tymto istym to rozbehal Frankk.. skus a uvidis
je to 100krat lepsie ako SWAT 4.tam nebola poriadna akcia..ale vo Vagase..tam je poriadna akcia.hojko napísal:O com je ta hra? Zase to iste, ze som clenom komanda a mam ciel zneskodnit alebo zachranit istych ludi? Dufam, ze tam bude aspon multiplayer, pretoze SWAT 4 bol celkom dobry a ak sa chce hra presadit, mala by ho mat tiez. Ale ako je u tychto hier zvykom, zije z mena Tom Clancy...
EDIT:a mas to DVD namontovane..v DT ? a ochrany setky vypnute ?
-
Norick98
Medium Star
Po kliknuti na multiplayer hned pyta CD key, takze dalej som sa nedostalhojko napísal:O com je ta hra? Zase to iste, ze som clenom komanda a mam ciel zneskodnit alebo zachranit istych ludi? Dufam, ze tam bude aspon multiplayer, pretoze SWAT 4 bol celkom dobry a ak sa chce hra presadit, mala by ho mat tiez. Ale ako je u tychto hier zvykom, zije z mena Tom Clancy...
A hej je to podobne ako SWAT4 len tu mas miesto 4 kolegov dvoch.
Zatial len prechadzam takym pustnym mestom na zaciatku a kilujem zlodejickov..
Cakam na kamosa alebo kto by chcel nech napise chcem skusit multi cez LAN+hamachi ze ako to vlastne vyzera a potom sa rozhodnim ci zakupim orig...
Ale dovtedy stale drtim SWAT4
-
Eagle60
Medium Expert
Re: caw
hmm, tak to mas good, ja ked dam naplno, tak to ide divne, raz 50fps,raz 30, sem tam to klesne pod 30, divne optimalizovana hra, cakal som, ze ten novy unreal engine bude dobre skalovatelny....21tomy21 napísal:Ja som tu hru v pohode rozbehal s Deamon Tools 4.06HE a s YASU 1.5 !! A čo sa týka detailov mám všetko nastavené na plno !! Je to cool