.... okej dost bolo OT ... : ... zbran by som chcel vlastnit, ale iba taku tu poplasnu, ze mas strelnu zbran, ktora vyzera, akoby mohla naozaj vystrelit gulku, ale pritom sa da z nej strielat iba tymi slepymi nabojmi .. predsa len ked ta nejaky debil vecer napadne na ulici a bude mat moc horucu hlavu, tak mu ju najskor ukazes ( 60% ludi by uz v tom momente bezalo kade lahsie
Máte zbraň?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
... vy tu setci zbrane odsudzujete, ale v casoch nedavno minulych ste nosili zbrane aj vy ... napr. telefon o hmotnosti 300g .. to nieje ziadna sranda, s tym uz dokazete zahrat dost dobru lomenicu ! ! !
...
.... okej dost bolo OT ... : ... zbran by som chcel vlastnit, ale iba taku tu poplasnu, ze mas strelnu zbran, ktora vyzera, akoby mohla naozaj vystrelit gulku, ale pritom sa da z nej strielat iba tymi slepymi nabojmi .. predsa len ked ta nejaky debil vecer napadne na ulici a bude mat moc horucu hlavu, tak mu ju najskor ukazes ( 60% ludi by uz v tom momente bezalo kade lahsie
) ... ked nepomoze, vystrelis do vzduchu ( vtedy sa dekuju uz aj najväčší borci ) .. ked nepomoze ani to, tak nepomoze uz nic ...
... kazdopadne neviem ako by som vyriesil, aby bola zbran sucasne dobre a rychlo dostupna a zaroven aby ostala skryta pred ocami ludi, keby som si napr. vyzliekol bundu/sako/hocico vrchne napr. v kaviarni ... kazdopadne myslim, ze je to good, ked mas na vystrahu hentaku zbran, pricom nemozes nikomu s nou ublizit, ak sa fakt nesnazis ( samozrejmä mozes niekoho otiahnut ruckou, alebo mu vystrelit blizko pri uchu/oku ... ale ovela mensia pravdepodobnost jak to ze by si spravil kravinu s ostrou zbranou
) ... toto moj skromny nazor 
-
miro.fisman
Medium Expert
mnoo...ja mam vrhacie noze.....asi 4 plus par hviezdic.....kolo 10 potom mam paralyzer a slzny sprej,ale to je vsetko len na obranu no a este mam gamo v3....to je taka pistolka na co2,cize ublizit sa s tym da,ale je to len na sportove strielanie na strelnici:) cize jedine take co sa da povedat z je to normal.zbran, tak to je ten paralyzer:)
... Ked ma niekto zbran neznamena, ze s nou vie narabat 
A k teme: Nie, zatial nemam zbran, ale planujem kupit neaku gula-brokk kozlicu s dobrou optikou. Dufam, ze sa zmestim do 40-50tis. (cal. 12/7.68R(W), 68, ejektor, polopazba, optika- neaky Zeiss, Buschnell 8-10x45-50). Najradsej by som bol, keby sa mi podari splasit niekde neakeho "rusa" - ZH, IZ ... : ) A chcem si este doplnit zbrojny o "B-cko", kedze rad bych si kupil aj neaku kratku zbran. Clovek nikdy nevie.
A k teme: Nie, zatial nemam zbran, ale planujem kupit neaku gula-brokk kozlicu s dobrou optikou. Dufam, ze sa zmestim do 40-50tis. (cal. 12/7.68R(W), 68, ejektor, polopazba, optika- neaky Zeiss, Buschnell 8-10x45-50). Najradsej by som bol, keby sa mi podari splasit niekde neakeho "rusa" - ZH, IZ ... : ) A chcem si este doplnit zbrojny o "B-cko", kedze rad bych si kupil aj neaku kratku zbran. Clovek nikdy nevie.
musim ta sklamat ale dnes je to vsade nebezpecne... ja zbran nenosim ale bez nej sa bojim... zachvilu dufam ze nosit budem...peterkozel napísal:naco su vam vlastne tie zbrane?najlepsie ked pisete ze nosim pri sebe,neviem si to predstavit, to ako nosite s frajeriny alebo sa hrate na akcnych hrdinov?lebo neverim ze je to tu az tak nebespecne aby kazdy druhy mal pri sebe zbran
-
lekoklatik
VIP
jj upne s tebou suhlasim vypada to ako keby si tym niekto kompenzoval pocit menej cennosti alebo čo a okrem toho nakoniec taky ludia asi ubližia len sebesafan napísal:a na co by mi bola akoze zbran?mame obciansku vojnu ci co?
a...takze tak...to treba jednoznacne.sa citite lepsie s kverom za pasom?ze akoze vacsi chlap lebo mam pistolku?dost debilne...
a o tom istom su tie poulicne bitky pravicovych typkov.vrhnu sa siesti na chalana a dobiju ho takmer na smrt.kompenzuju si komplex menejcennostimagnum napísal:jj upne s tebou suhlasim vypada to ako keby si tym niekto kompenzoval pocit menej cennosti alebo čo a okrem toho nakoniec taky ludia asi ubližia len sebe