Nebolo to prvy ani posledny krat, ale uz som sa musel podelit20:40 nemko15: cafko nechcel by si byt uploader na mojom forume?
20:57 Gangy: kolko mas rokov kamarat?
20:57 nemko15: 15
20:57 Gangy: url na tvoje forumo?
20:58 nemko15: co stranka lamkyx2.hostuju cz
20:59 Gangy: lamky2?
20:59 nemko15: jj
20:59 Gangy: boze dalsie drbnute decko co si potrebuje robit forum aby sa citilo dospelym
20:59 Gangy: ?
20:59 Gangy: uz ma to serie, spamataj sa kamosko
20:59 Gangy: na to tvoje forum nikdo nebude chodit lebo je takych na tisice
20:59 Gangy: kazdy druhy impotent si nejake potrebuje spravit aby sa necitil taky ubohy
20:59 nemko15: jj
20:59 Gangy: chod radsej hrat pogy
21:00 Gangy: dakujem
21:01 Gangy: btw vacsina ludia ma dostatocne velke IQ aspon na to aby si vymyslela vlastny nazov
21:01 Gangy: aj ked vacsinou pozostava z war- ako napr. warkokotina, wardalsieprijebaneforum, warmam13rokov atd.
21:02 Gangy: chod sa obesit
21:02 nemko15: jj ale lamkyx2 je vlastny
21:02 nemko15: obesit sa pojdem ale az po tebe
21:03 Gangy: nj mas pravdu ani na stolicke nedociahnes na slucku
21:03 Gangy: nj nehaj tak
21:03 Gangy: a btw ignore
21:03 Gangy: aloha
Dalsie supermegahuste warez forum!
Dalsie supermegahuste warez forum!
1.Ja robim forum hlavne pre ludi, nie kvoli sebe. Ale nie je to moje forum. (da sa povedat skor nase)
2.Nezakladal som ho sice, ale chodil som od zaciatku. Sme tam 4 admini.
3.Ja som jediny, ktory ma nad 20, ale mozem zodpovedne povedat, ze vsetci admini(vratane mna) rozum maju(v tomto pripade naozaj neposudzujem podla veku, ani to nie je treba), my sa hlavne snazime aby to nebolo iba dalsie detske warez forum.
4.Co sa tyka nazvu, nevymyslal som ho, ale paci sa mi, aj ked v nazve je war. Dat do nazvu nie je taky zly napad, ale ked ho ma kazdy uz to nie je ono
5. Nerobim si reklamu, nemam to v profile a menovat ho nebudem. Jednak tato stranka nie je na to, jednak ani neviem ci je dovolene menovat nejake fora.
Aj tak 99% ludi nebude vediet o ktorom hovorim.
6. Nemam super programatorske vedomosti, ale co viem a mam z oblasti PC, warezu, posuniem dalej, ved aj ja som bol niekedy lama. Co neviem, necham na inych.
7. Ako vtip to bolo super, najma ten originalny nazov a napad.
8. Na ostatne fora nechodim, nezaujimaju ma, neriesim, nepoznam.
9. 4 Gangy, na tie pogy si nejako zatazeny pocuvaj

10. GothaR mozno chces aby zanikli, teraz neviem ci mas na mysli vsetky alebo len detske kazdopadne vacsina ludi, ked nieco potrebuju tak su im fora zrazu dobre
11. Neviem co je zle, ked si ludia vymienaju medzi sebou veci. Musime si pomahat.
12. Kazdopadne tema bola myslena ako vtip, ale kedze ste zacali kecat, tak sa pridam.
13. A nakoniec ... A ano aj ja detske fora odsudzujem k zaniku

//edit :
14. Co sa tyka tej detskosti fora, zaklad je ak vedenie nie je detske a dotiahnut tam nedetskych userov, ale aj tak vela zalezi od vekoveho priemeru fora
15. Co sa tyka kradnutia, je to zakazane, nerobime to, aspon nie z CZ/SK for. Ale aj take linky sa k nam dostanu. Samozrejme co som pozrel par detskych for, asi cele forum ukradnute linky

2.Nezakladal som ho sice, ale chodil som od zaciatku. Sme tam 4 admini.
3.Ja som jediny, ktory ma nad 20, ale mozem zodpovedne povedat, ze vsetci admini(vratane mna) rozum maju(v tomto pripade naozaj neposudzujem podla veku, ani to nie je treba), my sa hlavne snazime aby to nebolo iba dalsie detske warez forum.
4.Co sa tyka nazvu, nevymyslal som ho, ale paci sa mi, aj ked v nazve je war. Dat do nazvu nie je taky zly napad, ale ked ho ma kazdy uz to nie je ono
5. Nerobim si reklamu, nemam to v profile a menovat ho nebudem. Jednak tato stranka nie je na to, jednak ani neviem ci je dovolene menovat nejake fora.
6. Nemam super programatorske vedomosti, ale co viem a mam z oblasti PC, warezu, posuniem dalej, ved aj ja som bol niekedy lama. Co neviem, necham na inych.
7. Ako vtip to bolo super, najma ten originalny nazov a napad.
8. Na ostatne fora nechodim, nezaujimaju ma, neriesim, nepoznam.
9. 4 Gangy, na tie pogy si nejako zatazeny pocuvaj
10. GothaR mozno chces aby zanikli, teraz neviem ci mas na mysli vsetky alebo len detske kazdopadne vacsina ludi, ked nieco potrebuju tak su im fora zrazu dobre
11. Neviem co je zle, ked si ludia vymienaju medzi sebou veci. Musime si pomahat.
12. Kazdopadne tema bola myslena ako vtip, ale kedze ste zacali kecat, tak sa pridam.
13. A nakoniec ... A ano aj ja detske fora odsudzujem k zaniku
//edit :
14. Co sa tyka tej detskosti fora, zaklad je ak vedenie nie je detske a dotiahnut tam nedetskych userov, ale aj tak vela zalezi od vekoveho priemeru fora
15. Co sa tyka kradnutia, je to zakazane, nerobime to, aspon nie z CZ/SK for. Ale aj take linky sa k nam dostanu. Samozrejme co som pozrel par detskych for, asi cele forum ukradnute linky
ETieNne: jasne, ze som myslel na detske fora. Ja ked nieco potrebujem tak zajdem na 3 najvacsie fora co poznam a vacsinou to tam najdem, nemam potrebu byt clenom fora, kde je 20 ludi a nikdy tam nenajdem to co chcem. Keby radsej vsetci tito uploaderi presli pod kridla vacsich for, tak by sa vela veci dalo najst omnoho skor 
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
takychto for je 50%na nete. Vacsinou su ale ceske a su to nejake TRAPNE blogy,ktore si vie naozaj vytvorit aj soplave decko. A vzdy to tak byva ze linky na hry,hudbu,flmy su z WF-ka alebo z lamiek alebo z inych komercnych (aj zahranicnych) for....A nazov si daju nejaky fakt cool aby sa ich setci zlakli ze "Gigawarez,warkillforum.." a podobne sracky na ktorych budu mat navstevnost max. 1 clovek za den a aj to iba preto lebo budu na pokeci vypisovat svoju stranku a budu nou ohurovat chudakov,ktori ani nevedia co je rapidshare a nie to este warez....