problemy s ICQ

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
pishta
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

problemy s ICQ

Príspevok od používateľa pishta »

Cawte vecne mam problemy s ICQ stale sa mi odhlasuje a prihlasuje atd. niekedy aj 2x za min. sa odhlasi a prihlasi nechodia mi spravy od inych userov a niektore moje spravi im nepridu,mal som s tym problem stale ale teraz je to uz neznesitelne...

Najprv som si myslel ze je to nejakym SW FireWall ale teraz mam new win a mam vipnuty SP2 firewall + ziaden nemam nainstalovany a stale mam rovnake problemy

Problem moze byt mozno v HW firewally v routry kedze nedavno nam odisiel router tak mame teraz nejaky NONAME co sme kupili v SLOVAKTELECOME tusim...

Newiete poradit co nastavit aby to slo pripadne co by mi pomohlo???Uz sa to fakt neda zniest

Diki :roll:
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

dam ti jednu radu vyser sa na ICQ daj si QIP alebo mirandu
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

skus napriklad mirandu alebo qip ci budes mat taketo problemy
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Skusal som mirandu ale len chvilu,ona totiz nema take moznosti ako ICQ 5,1 sa mi zda,ale keby to nepadalo tak si ju necham,este skusim to qip :wink: potom napisem

//no mam to qip a zda sa mi to byt este lepsie ako normal icq 5,1,ovela lepsie jako miranda ak to nebude padat tak to bude super!

Diki :wink:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

pishta napísal://no mam to qip a zda sa mi to byt este lepsie ako normal icq 5,1,ovela lepsie jako miranda ak to nebude padat tak to bude super!

Diki :wink:
no samozrejme ze je to lepsie ako ICQ... ale newiem ci lepsie ako miranda... to uz zalezi ze aku mirandu si si stiahol...
ale ovsem ze ked sa ti qip paci a si snim spokojny a nerobi problemy tak si ho nehaj :wink:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

tam nezalezi aku mirandu si stiahol.. miranda je furt normalna ale zalezi od toho ci si stiahnes nejaky hotovy pack alebo sa s nou pohras sam... obyc. mira je onicom a skareda
samson010
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa samson010 »

ja mam ten isty problem, pri modeme to slo super, ale ked som dal router, tak uz rok mi to pada dost casto , tiez si myslim z eto bude tym HW firewallom , musis sa to niejak dat vyriesit ! .-(
Napísať odpoveď