Vek
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ohladom toho zakona.....
ona moze povedat ze to chcela ale ak ma blbu mamu ako ja tak jej povie ze bud ho da na sud alebo ju vyhodi z domu a taketo.... ja mam taku segru co v 14-tke davala mama jej na to prisla.... a bolo po chlebe.... mame neslo o nic len nech nema z dcery k*rvu, je to dost dopletene.....
ja si myslim ze vztah ako taky to nebude a uplne vazne davaj si pozor na chutky!!!... a iba daj priebehom vediet... bye
ona moze povedat ze to chcela ale ak ma blbu mamu ako ja tak jej povie ze bud ho da na sud alebo ju vyhodi z domu a taketo.... ja mam taku segru co v 14-tke davala mama jej na to prisla.... a bolo po chlebe.... mame neslo o nic len nech nema z dcery k*rvu, je to dost dopletene.....
ja si myslim ze vztah ako taky to nebude a uplne vazne davaj si pozor na chutky!!!... a iba daj priebehom vediet... bye
hh
no podla mna nemas tym co stratit ale musite sa mat radi inak to ani neskusaj a nenic si zivot.. ja som mala priatela ktory ma 16 a ja 14 a klapalo to sice kratko ale klapalo a som stastna ze som ho spoznala a mala moznost byt s nim aj ked len par tyzdnov.... krasne spomienky zostavaju... sak Wiki? 
-
chlapec10
Addict
13 a 16? sorry, ale myslim ze nie. Podla mna v 13 ma baba este ine zaujmy a priority, ale vynimka potvrzuje pravidlo.... takze to je na tebe
a co sa tyka sexu?davaj si bacha, raz sa ona pochvali spoluziacke, ona to povie dalej. atd atd, a dostane sa to k ucitelke/rodicovy a potom si uzijes na policii
a co sa tyka sexu?davaj si bacha, raz sa ona pochvali spoluziacke, ona to povie dalej. atd atd, a dostane sa to k ucitelke/rodicovy a potom si uzijes na policii
-
r4wMUnt34q
Star
Re: Vek
V takom veku by sa mala este sama spoznavat si skor myslim, ako opacne pohlavie a pochybujem, ze vie co chce, ale vztah sa to da nazvat, ale...taky..dost malo hodnotny si myslim no..PiDi napísal:Co si myslite o vztahu chalan 16 a baba 13???![]()
myslite si ze to bude klapat?
P.S mame sa velmi radi
-
Te-wei
Medium Professional
Bude... kamaratstvo a o viac by som sa v žiadnom prípade nepokúšal, nemuselo by to dobre dopadnúť.PiDi napísal:Co si myslite o vztahu chalan 16 a baba 13???![]()
P.S mame sa velmi radi
-
johnny171
Star
no jo, vsetko sa da len treba chciet...niekedy dievca ma 13 alebo 14 ale vyzera starsie a mozno aj inac rozmysla...PiDi napísal:Co si myslite o vztahu chalan 16 a baba 13???![]()
P.S mame sa velmi radi
LOOL tak to je zapotschw33k napísal:inak pozor na trtko chúťky
No ak ste hlupe deti obaja (hlupe deti si vysvetli ako chces, nechcem ta urazit) preco nie, ale ak mas ty uz trocha vac rozumu (myslim ze v tom pripade by si o tom ani neuvazoval) to bude trocha problem. Hlavne pls potom nezakladaj temy typu "hneva sa na mna lebo som jej povedal ze nemam rad jej oblubenu herecku", "schadza sa v skolke (eh sry skole) s inym, co mam robit?" alebo "myslel som si ze to bude na cely zivot ale bolo to len na tri dni". Dakujem.PiDi napísal:Co si myslite o vztahu chalan 16 a baba 13???![]()
P.S mame sa velmi radi
Prepac za take necitlive podanie ale takyto "vztah" mi pride smiesny a ubohy...
-
zuzuzu
Light Star
to som mala na mysli...(ja len tak ze aby necakal ze sa s nim hned vyspi...Untitled napísal:no ono asi myslela ze spada este pod zakon
My tu aj tak v podstate len teoretizujeme...ale ked na nej daco vidi 16 rocny chalan tak to snad nie je len pekna tvaricka... Moja segra ma 14 a viem si v poho predstavit ze by chodila aj s niekym kto ma 19...
Dolezita je ta psychicka vyspelost...
-
SpartakuS
Medium Expert
lol nebolo to takto ze
ano lenze ci chape mat sniekim.... to nieje ako v prirodopisnych filmoch ......si si isti ze to chece... ze to neni len preto aby sa mohla chvalit ostatnym kamartakam na pieskovysku?....
.... peac...proti vztahu nic nemam lenze podla mna je to ete kinderko.... a vztah milovat sa je ete TABU.....
........ vies ale mas 16 a to si us druhak nie?... no ona je 7macka na zakladke nooo neviem ci chape slovu sex nie uplne urcite vie co to je...pride dievcatko za mamou, mami jeden ujo mi povedal ze ked si bude moct strcit jeho pisulku do mojej ritki mi da nove teniski, ano a co si spravila pozri tieto....