//kks, tie prve prispevky na fore som mal strasnym stylom pisane
uTorrent bittorrent client
Vedel by mi niekto helfnut s torrentom, nechce mi tahat subor plnou rychlostou a pritom je kopu seederov aj peerov. A na spodku okna nieje zelena fajka ale zlty vykricniiik, co s tym mam spravit????
-
shanoy
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: uTorrent
a objasni mi co je plná rýchlost a akou rychlostou ti to taha?sharky-no napísal:Vedel by mi niekto helfnut s torrentom,,,,nexce mi tahat subor plnou ryxlostou a pritom je kopu seederov aj peerov. A na spodku okna nieje zelena fajka ale zlty vykricniiik,,,,,,,co s tym mam spravit????
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Tiež záleží na Tvojom RATIO, teda keď nebudeš niekomu poskytovať svoje stiahnuté Data, nečakaj, že niekto bude velkorysý a poskytovať tebe úžasnou rýchlosťou tie svoje (najmä Japonci sú skvelí Seederi, mávajú dobré pripojenie).
Teda veľmi neobmedzuj svoj Upload v uTorrent-e.
A tiež sa uisti, že pri danom torrente máš vypnutý prvotný Seed a zapnuté DHT a Výmenu Peerov.
Tiež odporúčam dať danému torrentu Vynútený štart.
Tiež skús dať v danom torrente Množstvo Peerov => Veľké
Možeš skúsiť pridať do zoznamu aj adresy trackerov iných.
A tiež sa uisti, že pri danom torrente máš vypnutý prvotný Seed a zapnuté DHT a Výmenu Peerov.
Tiež odporúčam dať danému torrentu Vynútený štart.
Tiež skús dať v danom torrente Množstvo Peerov => Veľké
Možeš skúsiť pridať do zoznamu aj adresy trackerov iných.
imho toto neplati, kopec veci taham tak ze v utorrente obmedzim upload na 1KB/s a taham naplno, a ked vsetko stiahnem az potom seedujemfikus-kukis napísal:Tiež záleží na Tvojom RATIO, teda keď nebudeš niekomu poskytovať svoje stiahnuté Data, nečakaj, že niekto bude velkorysý a poskytovať tebe úžasnou rýchlosťou tie svoje (najmä Japonci sú skvelí Seederi, mávajú dobré pripojenie).
ja mam problem dole s tým vykričnikom, a neviem či mam robiť netahá plnou rýchlosťou ale iba oko 50kb/s 
- Prílohy
-
- Bez názvu.GIF
- (43.36 KiB) 542 stiahnutí
Nedal by sa Utorrent schovať tak aby po zminimalizovani nebol v tray lište a ani nikde ine ale dal by sa spustit len cez ikonu ? Teraz to mam tak ze ked ho zminimalizujem tak sa len hodí do tray lišty...
Chcem aby nebol vobec nijak viditelný, a dal by sa spustit iba cez ikonu napr. na ploche...
ale aby na pozadi stahoval...
dá sa to neak spraviť, pls. poradte...
Chcem aby nebol vobec nijak viditelný, a dal by sa spustit iba cez ikonu napr. na ploche...
ale aby na pozadi stahoval...
dá sa to neak spraviť, pls. poradte...
- Prílohy
-
- bez_názvu.JPG (145.08 KiB) 1242 zobrazení