STRATA 50 GB dát
-
palo7596
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
STRATA 50 GB dát
čafte - zamrzol mi PC tak som ho reštartoval cez tvrdy reset. Pri nabiehani xp som nechal chkdsk. Problem som videl až ked pozeram kolko dat sa mi stratilo. Normalne mi z 160 gb disku urobilo 137,44.
Dajú sa tie stratené dáta obnoviť?
ak áno tak ako?
Dajú sa tie stratené dáta obnoviť?
ak áno tak ako?
-
palo7596
Medium Expert
ano to mi je jasne - lenže ja som ten disk použival. A po reštarte sa mi tie dáta stratili. Mal som 50 gb voľného teraz mam 100 gb.creb napísal:neviem presne o com hovoris ale mam pocit ze si nepostrehol ze ked si kupis 160gb disk nikdy tych 160gb nema presne ja mam maxtor 250gb a mam pouzitelnych 233gb takze mozno chyva je tam mozno sa mylim
-
palo7596
Medium Expert
Baxxter99 napísal:A ešte predtým,ako ti zamrzol počítač,bolo všetko v poriadku?Myslím,tie dáta.....inštaloval si nejaké softy?alebo možno sa ti mohlo podariť aj fyzicky zlomiť ničo z disku....
ano bolo všetko ok. Fyzicky som s diskom nič nerobil. Neinštaloval som nič. Sťahoval som daake veci - ale to s tym nemá suvis...
-
PAIN
Light Professional
Na obnovu dat sluzi napr. program EasyRecovery 6.0 Professional ale ci ti pomôze, to ti nepoviem....
este niaky iny software: http://www.stahuj.cz/?g[s]=obnova+dat
-
uplink
VIP
velmi dobra volba aj mne par krat zachranil krk, avsak este pred tym hod Active@UndeletePAIN napísal:Na obnovu dat sluzi napr. program EasyRecovery 6.0 Professional ale ci ti pomôze, to ti nepoviem....
-
vladino001
Light Professional
osobne mám skúsenosť z obnovovaním dat a vždy sa dajú získať!!!! kamoš priniesol disk ktorý mu vôbec nešiel tak sme ho pripojili ale tak bol dokaličený že ani môj komp ako slave keď som ho mal mi nechcel naštartovať tak sme ho 4x formátli úplne a potom sme z neho chceli dosť dôležité dáta. na nete sme našli program čo to dokáže ale iba trial tak sme moc nepochodili ale vydeli sme všetky dáta len zapísať to nešlo to ide pri full verzii. ak to na nete najdeš vo full tak máš data späť na 100%

-
t0m4s3
Admin
Aj ked spravim low-level format a prepisem disk samymi nulami?vladino001 napísal:osobne mám skúsenosť z obnovovaním dat a vždy sa dajú získať!!!! kamoš priniesol disk ktorý mu vôbec nešiel tak sme ho pripojili ale tak bol dokaličený že ani môj komp ako slave keď som ho mal mi nechcel naštartovať tak sme ho 4x formátli úplne a potom sme z neho chceli dosť dôležité dáta. na nete sme našli program čo to dokáže ale iba trial tak sme moc nepochodili ale vydeli sme všetky dáta len zapísať to nešlo to ide pri full verzii. ak to na nete najdeš vo full tak máš data späť na 100%![]()
![]()
-
hojko
Site Admin
To asi tazko, vsak uz by bol problem pri wipe formate. Dokonca si myslim, ze problem by vznikol aj pri normalnom mojom disku, ktory defragmentujem raz za rok, takze obnova dat by bola asi problematicka a vela by toho neobnovilo.t0m4s3 napísal:Aj ked spravim low-level format a prepisem disk samymi nulami?