Gruzinsko??? Preco nie? Ved je geograficky v europe!jackb napísal:co by bolo dalej? Gruzinsko, Juzne Osetsko, Kazachstan?
EU by mala ostat na pode Europy... aj ked bez Thrakie ci ako sa nadava tomu vybezku TUR...
Ste za prijatie Turecka do EU?
-
Godfather
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Nie, Európe by to niako neprospelo. Bol by to iba další nacionalistický štát ktorý ma bližšie k US and A ako k Európe (UK alebo Poland). Ktorý by presadzoval hlavne svoje záujmi, priniesol by sem islam (nieže by tu už nebol). Chcú tu isť hlavne kôli tomu aby mohli čerpať Eurofondy a zrýchliť ekonomický rast a Turci sa necítia byť Európanmi.
Ale jeVesper napísal:btw gruzinsko nie je geograficky europa patri do azie
-
alcatraz16
Medium Expert
-
Godfather
Medium Star
Aj ja hovorim ze jeQue napísal:Ale jehttp://worldatlas.com/webimage/countrys ... uropea.htm
jednoznacne NIE !!! PRECO ?? : je to krajina v ktorej sa dost bojuje napada je tam vela nasilia a ludia su tam dost pospoliti.. Nechcem nikoho odsudzovat ale EU by asi spravila dost velku chybu keby dala Turecku takuto moznost ano kazdy aj my sme mali moznost vstupit ale u nas sa nestriela kazdy den , niesu tu bombove utoky, atentaty, teroristicke utoky ... Keby Eu otvorila hranice a naruc pre Turecko bolo by to akoby si do ruk vzala casovanu bombu ktorej uz teraz hrozi velky vybuch .. to by som uz do EU radsej bral Ukrajinu ktora sice je velmi chudobna no ma velmi urodnu podu ale neviem s nou zaobchadzat. Turecko by malo cakat zopar rokov vobec ak je to mozne ich vziat preto lebo je to aj moslimksa krajina nic nemam proti inym nabozenstva ale vieme ze v Turecku sa nachadzaju moslimovia ktori pre svojho Alaha spravia vsetko aj spachaju samovrazdu ja nechcem aby za par rokov keby som mal rodinu a deti , nechcem zit so strachom ze tu bude prival Turkov, moslimov, atd a neskor sa bat aj moje deti pustat von sa hrat !! nie urcite nie aj ked sa vravi ze eu nebude otvarat tak rychlo hranice ale niekedy otvori a dotovat peniazmi z EU stat v ktorom je same nasilie a ktory si nevie spravit poriadok tak urcite nie 
Eurpa je krasťanská, moslimov neberieme, to mi je teda pekné...
Prečo áno turecku? Turecká mohutná armáda by tvorila jadro európskych silových zložiek.
Svojou pozíciou by Európe zabezpečilo silný vplyv na blízkom východe.
Koniec koncov, v jednote je sila.
Prečo nie?
Lebo su moslimovia a my sme tu všetci kresťania riadení centrálne z Vatikánu? Dáke nitky tam určite sú, ale je viac než potrebné ich potrhať.
Porušovanie ĺudských práv-myslím, že Turecko je na tom v poriadku. i keď určite ešte má čo robiť, je to zakorenené v mysliach ľudí.
Prečo ešte nie? Tlo sa pýtam vás všetkých čo hlasujete za nie.
moja odpoveď je áno.
Prečo áno turecku? Turecká mohutná armáda by tvorila jadro európskych silových zložiek.
Svojou pozíciou by Európe zabezpečilo silný vplyv na blízkom východe.
Prečo nie?
Lebo su moslimovia a my sme tu všetci kresťania riadení centrálne z Vatikánu? Dáke nitky tam určite sú, ale je viac než potrebné ich potrhať.
Porušovanie ĺudských práv-myslím, že Turecko je na tom v poriadku. i keď určite ešte má čo robiť, je to zakorenené v mysliach ľudí.
moja odpoveď je áno.
-
P3Bo
Guru wannabe
v dnesnej dobe by som vsadzal skor na kvalitu nez na kvantituSepiroth napísal:Eurpa je krasťanská, moslimov neberieme, to mi je teda pekné...
beriem : )Sepiroth napísal:Svojou pozíciou by Európe zabezpečilo silný vplyv na blízkom východe.
No a tu nastava kamen urazu , to ze zoberies do EU turecko a predstavime si pod tym vzdelanych ludi z istambulu , ankary a zopar letovisk je jedna vec ale turecko je velka krajina s udrziavanymi tradiciami a nemyslim ze domace obyvatelstvo z dedin bude rado ze sa miesame do ich kultury a mohlo by to mat nepekne nasledky .Sepiroth napísal:Prečo nie?
moja odpoveď je áno.
//ja som este nehlasoval ale aj tak som uz v inej teme prezentoval svoj nazor nie je uplne kladny ale prekusol by som sa cez to ze su v EU