okonenipica napísal:no ludia co je sme na 4. mieste, staty ako Srbsko, Rusko a Turecko nas predbehli !
keď si prečítaš ten text čo tam je, tak víťazmi sú prvých 5 krajín. Takže je to v pohodičke
A zober si že treba 5000000 hlasov. Funguje to už rok,a prvý nemá ani pol miliona. Neviem prečo to aj sleduješ, je to len prostriedok ako získať dobrú návštevnosť. Spravil sa web kde prakticky nikto nevyhrá ale má niekoľkomilionovú návštevnosť, tak má drahé miesto pre reklamy. A kým sa ty znepokojuješ že sme 4. tak oni sa budú válať v peniazoch. (si všimni ako tam stále pribúdajú miesta na reklamu)
audiotrack napísal:keď si prečítaš ten text čo tam je, tak víťazmi sú prvých 5 krajín. Takže je to v pohodičke
A zober si že treba 5000000 hlasov. Funguje to už rok,a prvý nemá ani pol miliona. Neviem prečo to aj sleduješ, je to len prostriedok ako získať dobrú návštevnosť. Spravil sa web kde prakticky nikto nevyhrá ale má niekoľkomilionovú návštevnosť, tak má drahé miesto pre reklamy. A kým sa ty znepokojuješ že sme 4. tak oni sa budú válať v peniazoch. (si všimni ako tam stále pribúdajú miesta na reklamu)
No a co ? Viem ze to niekto spravil pre reklamu, alebo pre neskorsi predaj Nie som sprosty Tak ale raz za cas tu stranku ceknem, hlasovania ma bavia, a to forum nema chybu
je to neobjektívne,za prvé každý hlasuje za svoju krajinu, za druhé je to primitívne lebo stačí vypnúť cookies v prehliadači a môžete hlasovať koľko chcete...
prave som hlasoval.. chyba nam cca 10 000 hlasov a sme druhi.. tak hlasujte vsetci.. mozno ked to vyhrame, budu o nas ludia vo svete vediet aspon o kusok viac....